Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οριστικά Final 8 σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ

Οριστικά Final 8 σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
17/6/2020 16:15
Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις απομένουν για να γίνει γνωστό και τυπικά ότι η φετινή σεζόν στις διοργανώσεις της UEFA θα ολοκληρωθεί με τη διεξαγωγή Final 8.

Η εκτελεστική επιτροπή της UEFA πήρε την απόφαση το Final 8 του Τσάμπιονς Λιγκ να γίνει στη Λισαβόνα και πιο συγκεκριμένα στο γήπεδο «Ντα Λουζ» της Μπενφίκα, αλλά και στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» της Σπόρτινγκ.

Όσον αφορά το Γιουρόπα Λιγκ στο οποίο υπάρχει και ελληνικό ενδιαφέρον λόγω της παρουσίας του Ολυμπιακού στη φάση των «16», το Final 8 θα λάβει χώρα στη Γερμανία και σε τέσσερις πόλεις. Πρόκειται για τις Κολωνία, Ντούισμπουργκ, Ντίσελντορφ και Γκελσενκίρχεν.

Το μόνο που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα είναι οι έδρες διεξαγωγής των επαναληπτικών για τη φάση των «16». Ακόμα δηλαδή δεν γνωρίζει ο Ολυμπιακός αν θα παίξει με τη Γουλβς σε αγγλικό ή σε γερμανικό έδαφος.

Επιπλέον αποφασίστηκε ότι το Σούπερ Καπ ανάμεσα στον κάτοχο του Τσάμπιονς Λιγκ και στον κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη στις 24/9.

Λίγες ημέρες αργότερα άλλωστε θα γίνει η κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, του Γιουρόπα Λιγκ αλλά και το Gala ενόψει της νέας σεζόν στην Αθήνα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.