Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Μπράιτον «ξέρανε» την Άρσεναλ στο 90+5’ (video)

Η Μπράιτον «ξέρανε» την Άρσεναλ στο 90+5’ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/6/2020 19:10
Με γκολ του Μοπέ στο 90+5’ η Μπράιτον κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Άρσεναλ στην έδρα της και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μέσα στο 2020. Ξέφυγαν τα πράγματα στο φινάλε, με τον Γκεντουζί να πιάνει από το λαιμό τον σκόρερ των γηπεδούχων.

Απομακρύνεται η Ευρώπη για την Άρσεναλ, η οποία παρότι προηγήθηκε στο σκορ κόντρα στην Μπράιτον δεν κατάφερε να φύγει ούτε με το βαθμό από τον αγγλικό νότο, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1.
Οι «κανονιέρηδες» προηγήθηκαν στο 68’ με εκπληκτικό γκολ του Πεπέ αλλά οι «γλάροι» έφεραν… τούμπα το ματς και πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη για το 2020. Στο 75’ ο Ντανκ ισοφάρισε σε 1-1 παρά την προσπάθεια του Χόλντινγκ να απομακρύνει στη γραμμή, ενώ στο 90+5’ ο Μοπέ έφυγε στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων και ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα της Άρσεναλ στο πρωτάθλημα και κινδυνεύει να υποχωρήσει ακόμα και κάτω από την 9η θέση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Στον αντίποδα, η Μπράιτον πήρε πολύ μεγάλη βαθμολογική «ανάσα» στη μάχη για την παραμονή, ξεφεύγοντας με +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού.



Τα πράγματα ξέφυγαν μετά το 2-1, αφού ο Γκεντουζί χτύπησε στα πλευρά τον σκόρερ και στη συνέχεια τον έπιασε από το λαιμό. Ο Γάλλος χαφ γλίτωσε την αποβολή αλλά δεν αποκλείεται να τιμωρηθεί από την αγγλική Ομοσπονδία μέσω του βίντεο. Να σημειωθεί πως ο Μοπέ που πέτυχε το νικητήριο γκολ εμπλάκηκε στη φάση του σοβαρού τραυματισμού του Λένο στο πρώτο ημίχρονο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.