Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φερέιρα: «Ένα λάθος για το οποίο δεν έχουμε ευθύνη εμείς» (video)

Φερέιρα: «Ένα λάθος για το οποίο δεν έχουμε ευθύνη εμείς» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/6/2020 00:30
Αιχμές για τη φάση του δεύτερου γκολ του Ολυμπιακού άφησε ο Αμπέλ Φερέιρα μετά το φινάλε του αγώνα που βρήκε τον ΠΑΟΚ να αποκλείεται από τον τελικό του Κυπέλλου.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-0 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και αποκλείστηκε από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Μετά το παιχνίδι ο τεχνικός του, Αμπέλ Φερέιρα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του ενώ άφησε αιχμές για τη φάση του 2-0.

«Αν θεωρεί κάποιος ότι πρέπει να ζητήσει συγγνώμη μπορεί να το κάνει, αν όχι μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του με τη συνείδηση του. Είναι ένα λάθος που είναι ξεκάθαρα εις βάρος μας», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV:


Οι πρώτες μου κουβέντες θα είναι για τους ποδοσφαιριστές. Θα ήθελα να τους δώσω πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε και ελέγξαμε απόλυτα αυτό στο οποίο θέλαμε, ελέγξαμε το ρυθμό του παιχνιδιού, μπλοκάραμε καλά επιθετικά τον αντίπαλο μας και είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να βρεθούμε μπροστά στο σκορ. Το ξέραμε πολύ καλά ότι αυτός που θα σκόραρε πρώτος θα είχε πολύ μεγάλο πλεονέκτημα για να προκριθεί. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να ήμασταν εμείς αυτοί.

Νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε στην ίδια λογική. Ο Ολυμπιακός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα η προσπαθεί από του εξωτερικούς διαδρόμους με σέντρες να γίνει επικίνδυνος. Το κατάφερε μία φορά δυστυχώς, βρέθηκε μπροστά στο σκορ αλλά η αντίδραση μας ήταν πολύ καλή. Ήταν λογικό, έπρεπε να ρισκάρουμε, ρισκάραμε, είχαμε μια ξεκάθαρη ευκαιρία με τον Βαρέλα, ο οποίος θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει και να μας βάλει πάλι μπροστά στην κούρσα για τον τελικό. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και είναι λογικό όταν ρισκάρεις και αναγκάζεσαι να ανοιχτείς για να πετύχεις το γκολ της ισοφάρισης, θα δεχτείς κάποιες αντεπιθέσεις σε μία από αυτές ο αντίπαλος πέτυχε το δεύτερο γκολ. Εμείς δεν τα παρατήσαμε, προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος να πετύχουμε ένα γκολ για να μπούμε και πάλι στο κόλπο της πρόκρισης γιατί θέλαμε πραγματικά να βρεθούμε στον τελικό.

Αν έπρεπε να χαρακτηρίσουμε αυτό το παιχνίδι με μια λέξη, αυτή είναι η αποτελεσματικότητα. Με ένα λάθος που εμείς δεν έχουμε κανένα φταίξιμο, δεν είναι κάτι που είναι στα χέρια μας για να το ελέγχουμε. Όταν εγώ κάνω κάποιο λάθος πάντα είμαι ο πρώτος αυτός ο οποίος το παραδέχομαι και ζητάω συγγνώμη από αυτόν στον οποίο πρέπει να ζητήσω. Αν θεωρεί κάποιος ότι πρέπει να ζητήσει συγγνώμη μπορεί να το κάνει, αν όχι μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του με τη συνείδηση του. Είναι ένα λάθος που είναι ξεκάθαρα εις βάρος μας. Αυτό που πάντα λέμε στους ποδοσφαιριστές είναι να είμαστε συνέχεια συγκεντρωμένοι στους παράγοντες που ελέγχουμε. Τους παράγοντες τους ελέγχουμε. Γιατί για τα πράγματα που είναι σημαντικά αλλά δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Εμείς κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.