Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνς: «Να κερδίσουμε το πρωτάθλημα αήττητοι»

Μαρτίνς: «Να κερδίσουμε το πρωτάθλημα αήττητοι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/6/2020 00:13
Στόχο το αήττητο πρωτάθλημα έθεσε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ που επέτρεψε στους «ερυθρόλευκους» να «σφραγίσουν» το πρωτάθλημα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπλήρωσε 100 ματς στον πάγκο του Ολυμπιακού και στην 2η σεζόν του στους «ερυθρόλευκους» κατέκτησε το πρωτάθλημα, ύστερα από τη νίκη με 2-1 επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Πορτογάλος τεχνικός υπογράμμισε πως η ομάδα του δεν είναι ακόμα πρωταθλήτρια καθώς εκκρεμεί η έφεση του ΠΑΟΚ, ενώ έθεσε ως στόχο το αήττητο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά ο Μαρτίνς μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής:

«Ακόμα δεν είμαστε πρωταθλητές. Υπάρχουν οι αποφάσεις που εκκρεμούν. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Θέλουμε να κερδίσουμε όλους τους αγώνες. Να κερδίσουμε το πρωτάθλημα αήττητοι και προσφέρουμε καλό ποδόσφαιρο».

Για την εικόνα της ομάδας του: «Να θυμίσουμε πως και με τον ΠΑΟΚ και με τον Άρη δεν ξεκινήσαμε καλά. Έχουμε παίξει αρκετά παιχνίδια σε μία εβδομάδα και αυτό προκαλεί κόπωση. Σήμερα κάναμε το καλύτερο α' μέρος ως τώρα και το χειρότερο ίσως β' μέρος που έχουμε κάνει ως τώρα».

Για ποιον παίκτη ξεχώρισε: «Πιστεύω πως γίνεται συλλογική δουλειά. Η ομάδα έχει κάνει πολύ καλή δουλειά γενικότερα. Δεν χρειάζεται να ξεχωρίζουμε κανέναν».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.