Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ο Ατρόμητος έριξε τριάρα στην ΑΕΛ (video)

Σούπερ Λιγκ: Ο Ατρόμητος έριξε τριάρα στην ΑΕΛ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/6/2020 22:25
Ο Ατρόμητος επικράτησε με το άνετο 3-0 της ΑΕΛ στο Περιστέρι και πέρασε στην κορυφή των πλει-άουτ. Χωρίς σκορ το Βόλος-Λαμία. Στο 0-0 έμειναν Βόλος και Λαμία.

Κανένα πρόβλημα δε συνάντησε ο Ατρόμητος απέναντι στην ΑΕΛ, φτάνοντας σε άνετη νίκη με 3-0 στο Περιστέρι. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα στην Ξάνθη και με τους τρεις βαθμούς πέρασε στην κορυφή των πλει-άουτ.

Οι Περιστεριώτες μπήκαν δυνατά από το ξεκίνημα, «άγγιξαν» το γκολ στο 5ο λεπτό με τον Ραμπέγιο και τέσσερα λεπτά αργότερα προηγήθηκαν με… εντυπωσιακό αυτογκόλ του Μπέρτου. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν για ένα δεύτερο γκολ, έχοντας κάποιες καλές στιγμές και στο ξεκίνημα της επανάληψης (52’) πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Μανούσο. Ο Έλληνας άσος εκμεταλλεύτηκε την ασταθή επέμβαση του Νάγκι σε δυνατό σουτ του Ντε Πάου και από κοντά δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0.

Ένα λεπτό μετά το δεύτερο γκολ η ομάδα του Παντελίδη είχε τεράστια διπλή ευκαιρία για να κάνει τρία τα τέρματα της. Αρχικά ο Μανούσος δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον Νάγκι, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Ενσικολού σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι από το ύψος της μικρής περιοχής. Στο 57’ ο Ατρόμητος είχε ακόμα μια καλή στιγμή με σουτ του Γκάλο το οποίο απέκρουσε ο Νάγκι και τρία λεπτά μετά η ΑΕΛ «άγγιξε» το γκολ με κεφαλιά του Παπάζογλου αλλά ο Μέγιερι αντέδρασε σωστά.

Το 3-0 για τον Ατρόμητο ήρθε στο 73’ με τρομερό σουτ του Ανδρούτσο από τα πλάγια της περιοχής. Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα, με τον Ατρόμητο να παίρνει την πρώτη του νίκη στα πλει-άουτ, βγάζοντας έτσι αντίδραση για την ήττα στη Ξάνθη.



Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, Βόλος και Λαμία αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στο Πανθεσσαλικό και αμφότερες εξασφάλισαν και μαθηματικά την παραμονή τους. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος, έχοντας ορισμένες καλές ευκαιρίες για γκολ. Αντίθετα το δεύτερο μέρος κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις και το 0-0 ήρθε φυσιολογικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.