Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παραιτήθηκε ο Λαζ από την Μπενφίκα

Παραιτήθηκε ο Λαζ από την Μπενφίκα

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
29/6/2020 23:44
Παρελθόν για την Μπενφίκα αποτελεί από το βράδυ της Δευτέρας (29/6) ο Μπρούνο Λαζ ο οποίος έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης μετά την ήττα από τη Μαρίτιμο με 2-0.

Τα διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα των «αετών» που δεν τους επιτρέπουν να διατηρήσουν το «στέμμα» τους στο πορτογαλικό πρωτάθλημα είχαν δημιουργήσει αναβρασμό στο εσωτερικό του συλλόγου.

Οι οπαδοί ζητούσαν εδώ και καιρό την απομάκρυνση του Αργεντινού τεχνικού ο οποίος είχε τη στήριξη των διοικούντων το κλαμπ, εξαιτίας της καλής πορείας της περασμένης σεζόν όταν οδήγησε την ομάδα στον τίτλο.

Τελικά μετά την ήττα στα νησιά Μαδέιρα από τη Μαρίτιμο με 2-0 και τη νέα κάκιστη εμφάνιση, αποφάσισε να φύγει ο ίδιος πριν τον απομακρύνουν από τη θέση του.

Σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο Λουίς Φιλίπε Βιέιρα γνωστοποίησε την παραίτησή του λέγοντας ότι η ομάδα είναι σε δύσκολη θέση και δεν τον θέλει κανείς πλέον.

Με το πρωτάθλημα να χάνεται από την Πόρτο και με μοναδικό στόχο το Κύπελλο στο οποίο ο τελικός θα είναι ενάντια στους «δράκους», αναζητείται ο διάδοχός του.

Ο Ζόρζε Ζέσους αρνήθηκε την πρόταση που του έγινε την περασμένη εβδομάδα για επιστροφή και τόνισε ότι θα μείνει στη Φλαμένγκο, ενώ το πρώτο όνομα που είχε ακουστεί ήταν αυτό του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα.

Πλέον τα φαβορί σύμφωνα με τους Πορτογάλους είναι ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.