Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Σανέ η Μπάγερν (video)

Ανακοίνωσε Σανέ η Μπάγερν (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/7/2020 13:46
Παίκτης της Μπάγερν είναι και επίσημα ο Λερόι Σανέ, με τον διεθνή Γερμανό εξτρέμ να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Βαυαρούς.

Στην Γερμανία για λογαριασμό της Μπάγερν επέστρεψε ο Λερόι Σανέ. Ο διεθνής Γερμανός εξτρέμ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025 και ανακοινώθηκε επίσημα από τους Βαυαρούς. Όσον αφορά το ποσό της μεταγραφής, αυτό υπολογίζεται στα 60,7 εκατ. ευρώ.

Ο 24χρονος αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια (2016-20) με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, καταγράφοντας 135 συμμετοχές με 39 γκολ και 45 ασίστ. Ο ίδιος έχασε ουσιαστικά όλη τη φετινή σεζόν εξαιτίας της ρήξης χιαστού που υπέστη στο Κομιούνιτι Σιλντ με την Λίβερπουλ στις αρχές Αυγούστου. Υπενθυμίζεται πως ο παίκτης βρίσκονταν από πέρσι στο στόχαστρο της Μπάγερν και η μεταγραφή ενδεχομένως θα έκλεινε το καλοκαίρι του 2019 εάν δεν σημειώνονταν ο τραυματισμός τους ποδοσφαιριστή.

Μετά τις υπογραφές, ο Σανέ δήλωσε:

Η Μπάγερν είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος με μεγάλους στόχους, οι οποίοι ταιριάζουν σε μένα. Ανυπομονώ για τη νέα πρόκληση και δεν μπορώ να περιμένω για να προπονηθώ με την ομάδα. Γνωρίζω τον Χάνσι Φλικ από την Εθνική Ελπίδων της Γερμανίας, είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Θέλω να κερδίσω όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους με την Μπάγερν και το Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται στην κορυφή των στόχων



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.