Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αγγελίνας: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, αντιμετωπίσαμε μια κακή διαιτησία»

Αγγελίνας: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, αντιμετωπίσαμε μια κακή διαιτησία»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/7/2020 00:00
Ευχαριστημένος με την εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό έμεινε ο συνεργάτης του Γιώργου Δώνη, Μάκης Αγγελίνας, ο οποίος στάθηκε και στη διαιτησία του Κομίνη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάκης Αγγελίνας στην Nova μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (0-0):

«Είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα μας και την τακτική μας παρουσία. Παίξαμε, όπως το σχεδιάσαμε, να μην δώσουμε χώρους για διεισδύσεις και συνεργασίες στον Ολυμπιακό, κάτι που συνηθίζει να κάνει. Αντιπαραθέσαμε τη δύναμη και ήμασταν καλοί σε τακτικό επίπεδο. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, οπότε μένουμε στην καλή παρουσία στο γήπεδο».

Για τη διαιτησία: «Αντιμετωπίσαμε μια κακή διαιτησία, σε δύο περιπτώσεις ειδικά. Θα μπορούσε τόσο να δοθεί κόκκινη, ενώ θεωρώ ότι, κατά την προσωπική μου άποψη, πως δεν υπήρχε πέναλτι στον Ματιέ Βαλμπουενά».

Για τους Αλεξανδρόπουλο και Σερπέζη: «Δεν είναι ρίσκο για εμάς να παίξουν οι μικροί, ούτε κάτι το ιδιαίτερο. Έτσι όπως είναι το ρόστερ μας, αυτοί που είναι σε καλή κατάσταση, αυτοί θα παίζουν. Τα παιδιά που είναι πολύ καλά στην προπόνηση, θα βρίσκονται στην ενδεκάδα και στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι. Είναι ενθαρρυντικό ότι πήγαν καλά απόψε».

Για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός έπαιξε ξανά με τριάδα στην άμυνα: Διαβάζουμε τον κάθε αντίπαλο και λειτουργούμε ανάλογα. Θα δούμε πώς θα αντιμετωπίσουμε το επόμενο παιχνίδι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.