Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπέος: «Αν είναι στημένο, φωνάξτε τους ποδοσφαιριστές» (video)

Μπέος: «Αν είναι στημένο, φωνάξτε τους ποδοσφαιριστές» (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
7/7/2020 02:21
Ο Αχιλλέας Μπέος τοποθετήθηκε σχετικά με την εισαγγελική παρέμβαση για το Βόλος-Λαμία.

Η εκπομπή «Δίκη στο Open» αποκάλυψε ότι η εισαγγελέας Βιργινία Σακελλαροπούλου απέστειλε αναφορά σχετικά με τα στοιχεία του ανταλλακτηρίου στοιχημάτων της Betfair, με βάση τα οποία πονταρίστηκαν 350.000 λίρες Αγγλίας στο ισόπαλο αποτέλεσμα το οποίο επιβεβαιώθηκε.

Από την πλευρά του ο Αχιλλέας Μπέος επισήμανε:

«Ήμουν στον αγώνα, ξέρω για την υπόθεση. Μπορεί ένας αγώνας να στήθηκε χωρίς την συμμετοχή των ποδοσφαιριστών; Αν πούμε ότι οι παράγοντες τους έδωσαν εντολή, ποιος την εκτέλεσε; Είναι για μένα η μεγαλύτερη ευκαιρία που έχει η κ. Σακελλαροπούλου να πάει κάθε κατεργάρης στον πάγκο τους. Ποιος στοιχημάτισε και πόσα λεφτά έβαλε» ενώ πρόσθεσε: «Όταν δημιουργήθηκε αυτός ο θόρυβος και πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε κίνηση η κ. Σακελλαροπούλου, είχα ενημέρωση ότι η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος είχε δώσει το ελεύθερο στην νομική του υπηρεσία για να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για να διερευνηθεί η υπόθεση αυτή.

Δεν έχει γίνει μέχρι τώρα όπως στην Ιταλία. Πέντε προσαγωγές ποδοσφαιριστών. Να δείτε πως θα ανοίξουν το στόμα τους. Οι πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές. Ας τους πάνε μια προσαγωγή, ας δώσει μια εντολή ο εισαγγελέας να δείτε πως θα ανοίξουν τα στόματα. Γιατί αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές, αυτοί ρυθμίζουν το αποτέλεσμα, εάν λέμε είναι στημένο, εάν υπάρχει δόλος. Από εκεί ξεκινάει. Φωνάξτε τους. Μη φωνάζετε τον παπά που κάνει τον αγιασμό».


Δείτε τα όσα υποστηρίζει ο Μπέος στο 6'08'' και στο 12'44'' του παρακάτω video:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.