Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Έχασε κι άλλο έδαφος ο ΠΑΟΚ, 0-0 με τον Παναθηναϊκό

Σούπερ Λιγκ: Έχασε κι άλλο έδαφος ο ΠΑΟΚ, 0-0 με τον Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
8/7/2020 23:01
Ο ΠΑΟΚ κι ο Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0 στο ντέρμπι της Τούμπας που διεξήχθη στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έμεινε για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς νίκη και πλέον με 61 βαθμούς, έχασε ακόμα περισσότερο έδαφος από την ΑΕΚ που απέχει τέσσερις πόντους, στη «μάχη» της 2ης θέσης που δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στον αντίποδα ο Παναθηναϊκός έμεινε αήττητος για τέταρτη σερί αγωνιστική -χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ- και με 52 βαθμούς είναι οριστικά 4ος.

Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό οι γηπεδούχοι λίγο έλειψε να ανοίξουν το σκορ έπειτα από λάθος εκτίμηση του Θεοχάρη και του Διούδη. Στο 5' ο Μπουζούκης θέλησε να αιφνιδιάσει τον Πασχαλάκη με εκτέλεση φάουλ από μακριά αλλά ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ απομάκρυνε σωτήρια. Στο 13' ο Καμπετσής έχασε καλή ευκαιρία όταν μετά από σέντρα του Ζαγαρίτη έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ο ρυθμός έπεσε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους και δεν σημειώθηκε κάποια ιδιαίτερη φάση.

Στην επανάληψη ο «δικέφαλος του Βορρά» έπαιξε πιο επιθετικά ψάχνοντας το γκολ που θα του έδινε τη νίκη και θα τον διατηρούσε σε απόσταση βολής από την ΑΕΚ. Στο 53' οι «πράσινοι» φλέρταραν ξανά με το γκολ, όμως το σουτ του Μακέντα έδιωξε ο Πασχαλάκης. Δύο λεπτά αργότερα οι παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα απάντησαν στις ευκαιρίες, αλλά το σουτ του Ελ Καντουρί έφυγε μόλις άουτ.

Στο τελευταίο ημίωρο ο ΠΑΟΚ πίεσε και ήταν σαφώς πιο απειλητικό, όμως η μεγαλύτερη ευκαιρία του στο ντέρμπι δημιουργήθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Σφιντέρσκι πήρε την πρώτη κεφαλιά, όμως από τη μικρή περιοχή, ο Μάτος δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα και κλώτσησε αέρα.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Σλοβένου διαιτητή Νταμίρ Σκόμινα με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.