Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ξέφυγε με +4 στην 2η θέση η ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: Ξέφυγε με +4 στην 2η θέση η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/7/2020 23:44
Η ΑΕΚ επικράτησε με το άνετο 2-0 τον ΌΦΗ στο ΟΑΚΑ και εκμεταλλεύτηκε τη νέα απώλεια του ΠΑΟΚ, ξεφεύγοντας με +4 στην 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ολιβέρα (19’) και Σβάρνας (45’) τα γκολ για την «Ένωση».

Το μεγάλο φαβορί για την 2η θέση έγινε η ΑΕΚ μετά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής των πλει-οφ. Η «Ένωση» κέρδισε με 2-0 τον ΌΦΗ στο ΟΑΚΑ και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό (0-0) ξέφυγε με +4 από τον «Δικέφαλο του Βορρά» στην 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Καρέρα δεν έβγαλε μάτια με την εμφάνιση της στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο ήταν ουσιαστική και πέτυχε δύο γκολ, το πρώτο στο 19’ με λόμπα του Ολιβέιρα, ο οποίος αφιέρωσε το τέρμα στον άτυχο Σαρδέλη, και το δεύτερο στο 45’, με τον Σβάρνα να βρίσκει τη μπάλα μετά από εκτέλεση φάουλ του Λιβάγια και να τη στέλνει στα δίχτυα. Ενδιάμεσα, στα δύο γκολ ο Αλμπάνης αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού, ενώ στο 38’ ο ΌΦΗ είχε μία καλή στιγμή με άστοχη κεφαλιά του Περδίκη για να ισοφαρίσει.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ επέλεξε να κάνει συντήρηση και διαχειρίστηκε με άνεση το υπέρ της σκορ. Απειλήθηκε μονάχα σε μία φάση, όταν στο 65’ο Σακόρ επιχείρησε ένα μακρινό αλλά ο Μπάρκας απέκρουσε, με την μπάλα να βρίσκει στην πάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι είχαν σημαντικές ευκαιρίες για ένα τρίτο τέρμα αλλά δεν κατάφεραν να παραβιάσουν ξανά την εστία του Γουάλεϊ, ο οποίος νίκησε σε τετ-α-τετ τους Αραούχο (66’) και Βέρντε (81’), ενώ είπε «όχι» και σε προσπάθειες των Παουλίνιο (74’, 77’).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.