Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League: Επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός

Super League: Επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/7/2020 21:18
Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-1 τον ΌΦΗ στο Ηράκλειο και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ που του έσπασε το αήττητο. Φορτούνης (10’ πεν., 61’) και Ραντζέλοβιτς (28’) οι σκόρερ των «ερυθρόλευκων», μείωσε στο 90+5’ ο Δεληγιαννίδης.

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό, ο οποίος πέρασε με το ξεκούραστο 3-1 από την έδρα του ΌΦΗ, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές. Αξίζει να σημειωθεί πως πριν την έναρξη, οι παίκτες του ΌΦΗ έκαναν πασίγιο, χειροκροτώντας τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωτθαλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ, αφού στο 9’ ο Κουτρουμπής ανέτρεψε τον Χασάν στην περιοχή και ο Φορτούνης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι άνοιξε το σκορ. Η ομάδα του Μαρτίνς συνέχιζε να πατάει καλύτερα, έχοντας φάσεις με Ραντζέλοβιτς και Λοβέρα και στο 28’ ο πρώτος έκανε το 2-0 με ωραία ενέργεια και δυνατό σουτ εντός περιοχής. Τρία λεπτά πριν το δεύτερο γκολ, οι φιλοξενούμενοι έχασαν με τραυματισμό τον Χασάν, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο και έδωσε τη θέση του στον Ελ Αραμπί. Ο τελευταίος «άγγιξε» το 3-0 στο 34’ έπειτα από προσπάθεια του Λοβέρα, ενώ στο 37’ ο Ραντζέλοβιτς προσπάθησε χωρίς επιτυχία να «κρεμάσει» τον Γουάιλι.

Ο Ολυμπιακός μπήκε ορεξάτα στο δεύτερο μέρος. Στο 47’ ο γκολκίπερ του Γουάλι απέκρουσε το σουτ του Ραντζέλοβιτς, ενώ πέντε λεπτά μετά ο Μπουχαλάκης σημάδεψε με μακρινό σουτ το δοκάρι. Η πίεση του Ολυμπιακού απέδωσε καρπούς στο 61’, με τον Ελ Αραμπί να περνάει εξαιρετική κάθετη στον Φορτούνη κι αυτός με άψογο τελείωμα έκανε το 3-0.

Ο ΌΦΗ έγινε για πρώτη φορά απειλητικός στο 65’, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ναμπί, ο Νοικοκυράκης έπιασε την κοντινή κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Στο 79’ ο άσος του ΌΦΗ είχε νέα καλή στιγμή με κεφαλιά και τελικά οι Κρητικοί πέτυχαν το γκολ της τιμής στο 90+5’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δεληγιαννίδη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.