Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παπαϊωάννου: «Τελείωσε το ποδόσφαιρο για εμένα αν δεν βρω τηλεοπτικό συμβόλαιο»

Παπαϊωάννου: «Τελείωσε το ποδόσφαιρο για εμένα αν δεν βρω τηλεοπτικό συμβόλαιο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/7/2020 23:23
Έτοιμος να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο αν η Λαμία δε βρει τηλεοπτικό συμβόλαιο είναι ο ισχυρός άνδρας των Φθιωτών, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, καθώς όπως ανέφερε τα έξοδα ξεπερνούν τα έσοδα.

Την πρόθεσή του να απεμπλακεί από το ποδόσφαιρο εξέφρασε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου σε περίπτωση που η Λαμία δε βρει τηλεοπτικό συμβόλαιο για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε μεταξύ άλλων στον «Real FM»:


Ήρθε ένα θέμα σήμερα η αναδιάρθρωση. Δεν έχουμε λύσει άλλα θέματα που είναι η βιωσιμότητα της Λίγκας. Εδώ μιλάμε για μία Σούπερ Λιγκ με τις τέσσερις μεγάλες ομάδες που κατά ένα μέρος έχουν λύσει το τηλεοπτικό τους πρόβλημα, αν εξαιρέσουμε τον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν και οι μικρές ομάδες, που κάποιες δεν έχουν τηλεοπτικό, δεν έχουν τίποτα, δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.

Θα πάμε εμείς λένε τώρα να κάνουμε τηλεοπτικό για 1,300,000. Εγώ δεν έχω πρόταση για τηλεοπτικό σαν Λαμία. Από τη στιγμή που εμένα η ομάδα έχει έξοδα, πλην των ποδοσφαιριστών, 1,5 εκατ. ευρώ Και θα πάμε να γίνουμε 15, 16, 17, 18 ομάδες. Ποια η ουσία αυτού του θέματος; Πέρσι γίναμε 14 για να είμαστε βιωσιμότερες. Φέτος, οι εξηγήσεις που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή δεν πείθουν κανέναν. Εγώ δεν έχω πρόβλημα, να γίνουν και 16 και 18, να πάρουμε τα χρήματα αυτά που μας αναλογούν από το στοίχημα, να πάρουμε την κεντρική διαχείριση. Σήμερα αυτό που έγινε ήταν πολύ ζορισμένο. Ήταν μόνο για να εξυπηρετηθούν ομάδες, να βγουν στην Σούπερ Λιγκ. Να βγουν τι να κάνουν χωρίς τηλεοπτικό, χωρίς έσοδα; Θα γίνει μια Β’ Εθνική και μην πω και χειρότερα.

Εγώ φέτος με τι μπάτζετ θα παίξω; Εγώ αν δε βρω τηλεοπτικό, τελείωσε η ιστορία ποδόσφαιρο. Τι να καθίσουμε να γελοιοποιούμαστε; Δε χρειάζεται να υπάρχουμε. Έχω ακούσει πως και άλλος σταματάει αν γίνει αυτό αλλά δεν είμαι αρμόδιος. Εδώ δεν έχουμε βρει τη βιωσιμότητα των 14 ομάδων. Πρέπει να έχει λόγο και η Πολιτεία αν θέλει υγιή ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Την εφορία από το στοίχημα τη θέλουνε. Εγώ φέτος έχω πληρώσει ΊΚΑ εφορεία 900 χιλιάδες, βάσει της φορολογίας των παικτών. Πήρα από την ΕΡΤ 1,200 και τα 900 τα επέστρεψα πάλι στο κράτος σε εισαγωγικά. Να κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας ή θα δουλεύουμε τις επιχειρήσεις μας να στηρίζουμε το ποδόσφαιρο και των τεσσάρων μεγάλων το ποδόσφαιρο; Η Πολιτεία για μένα πρέπει να έχει λόγο γιατί το ποδόσφαιρο είναι μέρος της κοινωνίας. Η NOVA έχει πάρει κάποιες ομάδες με δικά της κριτήρια. Εγώ ξέρω σαν Λαμία δεν έχω τηλεοπτικό για του χρόνου και δεν ξέρω πως θα δείχνει το VAR αν δεν υπάρχει τηλεοπτικό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.