Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

NBA: Επανέναρξη με μεγάλα ντέρμπι (highlights)

NBA: Επανέναρξη με μεγάλα ντέρμπι (highlights)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/7/2020 11:56
Μεγάλα ντέρμπι στα δύο πρώτα παιχνίδια της επανέναρξης του NBA. Οι Τζαζ με δύο εύστοχες βολές του Γκομπέρ στο φινάλε κέρδισαν με 106-04 τους Πέλικανς, ενώ οι Λέικερς πήραν το ντέρμπι του Λος Άντζελες επικρατώντας με 103-101 των Κλίπερς.

Το NBA επέστρεψε με μεγάλες συγκινήσεις, αφού τα δύο πρώτα παιχνίδια κρίθηκαν στις τελευταίες επιθέσεις.

Οι Τζαζ κέρδισαν με 106-104 τους Πέλικανς, με τον Ρούντι Γκομπέρ να σημειώνει τους δύο νικητήριους πόντους 7’’ πριν τη λήξη. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Κλάρκσον με 23 πόντους, ενώ Κόνλεϊ και Μίτσελ ακολούθησαν με 20 πόντους. Για τους Πέλικανς κορυφαίος –αλλά και μοιραίος- ήταν ο Ίνγκραμ, ο οποίος σημείωσε 23 πόντους αλλά αστόχησε στην τελευταία επίθεση, με τη μπάλα να μην του κάνει το χατίρι στο τρίποντο που επιχείρησε. Ακολούθησαν ο Ρέντικ με 21 πόντους και ο Χόλιντεϊ με 20 πόντους, ενώ ο Ουίλιαμσον αγωνίστηκε για 15 λεπτά σημειώνοντας 13 πόντους με 6-8 προσπάθειες και 1 εύστοχη βολή.

Στο ντέρμπι του Λος Άντζελες, οι Λέικερς επικράτησαν με 103-101 των Κλίπερς. Ο ΛεΜπρον πέτυχε το νικητήριο καλάθι 12’’ πριν τη λήξη, ενώ ο ίδιος έπαιξε στη συνέχεια καθοριστικές άμυνες σε Λέοναρντ και Τζορτζ, υποχρεώνοντας τον τελευταίο σε άστοχη προσπάθεια. Κορυφαίος των νικητών δεν ήταν πάντως ο Λεμπρόν, αφού ο Ντέιβις σημείωσε 34 πόντους, με τον «βασιλιά» να ακολουθεί με 16 πόντους κι 11 ριμπάουντ. Για τους Κλίπερς, ο Τζορτζ σημείωσε 30 πόντους, με τον Λέοναρντ να ακολουθεί με 28 πόντους και τον Μπέβερλι να σημειώνει 12 πόντους.

Με αυτή την νίκη των Λέικερς, ο ΛεΜπρον ξεπέρασε τον Κόμπι Μπράιαντ και έφτασε στην 9η θέση του ΝΒΑ με τις περισσότερες νίκες σε κανονική διάρκεια.

Τα στιγμιότυπα:


Τζαζ - Πέλικανς 106-104:




Λέικερς - Κλίπερς 103-101:




Το νικητήριο καλάθι του Λεμπρόν και η καθοριστική άμυνα:




Η τρομερή ασίστ του Ουίλιαμσον στον Μπολ:




Φοβερό τρίποντο του Ρέντικ από τα 8.5 μέτρα:




Το τρομερό κάρφωμα του ΛεΜπρον:




Τα μεγάλα τρίποντα των Κλιπερς:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.