Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γουλβς-Ολυμπιακός: Άτυχος στο «Μολινό» κι εκτός Ευρώπης για... εκατοστά (video)

Γουλβς-Ολυμπιακός: Άτυχος στο «Μολινό» κι εκτός Ευρώπης για... εκατοστά (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
7/8/2020 00:03
Ο Ολυμπιακός κοίταξε στα μάτια τη Γουλβς, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο μέρος, ένα φθηνό λάθος του Αλέν στο 7' έφερε το 1-0 από το σημείο του πέναλτι αποτέλεσμα που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Ακυρωθέν γκολ του Καμαρά για τους «ερυθρόλευκους» στο 28' καθώς ο Ελ Αραμπί που έκανε την πάσα ήταν εκτεθειμένος για εκατοστά.

Κακός στα πρώτα λεπτά, ψυχρολουσία στο γκολ και άτυχος για εκατοστά


Ο Πέδρο Μαρτίνς λόγω της απουσιών του Ζοσέ Σα και του Σεμέδο, επέλεξε τους Αλέν και Σισέ στις θέσεις τους, χωρίς να αλλάξει το αγαπημένο του 4-4-3 με τους Μπα, Τσιμίκα, Ομάρ, Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μασούρα, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί να συμπληρώνουν την ενδεκάδα.

Από την άλλη ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντος αποφάσισε να ξεκινήσει τον Ντάνιελ Ποντέσνσε στην αρχική ενδεκάδα, μαζί με τον Αντάμα Τραορέ και τον Ραούλ Χιμένες να ολοκληρώνουν την επιθετική τριάδα των "Λύκων".

Η Γουλβς φάνηκε απειλητική από το πρώτο λεπτό με το σουτ του Χιμένες μετά από λάθος της άμυνας του Ολυμπιακού να περνάει αρκετά μακριά από την εστία του Αλέν. Οι ερυθρόλευκοι ήταν νευρικοί στα πρώτα λεπτά, υπέπεσαν σε αρκετά λάθη και ένα από αυτά έφερε το γκολ για τους "Λύκους"Στο 7΄ο Μπα γύρισε την μπάλα προς τον Αλέν, με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού όμως να κάνει ανοικτό κοντρόλ και να ανατρέπει τον Ποντένσε εντός περιοχής. Ο Ραούλ Χιμένες έστειλε την μπάλα στο κέντρο της εστίας κάνοντας το 1-0 για τη Γουλβς. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση των ερυθρόλευκων και έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα στο 16’, με τον Σάις ωστόσο να κάνει ξεκάθαρο φάουλ στον Αλέν πριν ο Χιμένες στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και τον διαιτητή να ακυρώνει ορθά το τέρμα. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Ολυμπιακός προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι, περιόρισε τα λάθη του και έφτασε στην πρώτη του καλή στιγμή στο 19’. Μασούρας και Τσιμίκας έπαιξαν το 1-2 από αριστερά, με τον δεύτερο να μπαίνει στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε έδιωξε εντυπωσιακά ο Πατρίσιο .

Οι παίκτες του Μαρτίνς έδειξαν να συνέρχονται από την ψυχρολουσία των πρώτων λεπτών, απέκτησαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 28' έφτασαν στην ισοφάριση αλλά o VAR είχε άλλη άποψη. Ο Ομάρ πέρασε για τον Ελ Αραμπί, αυτός βγήκε από δεξιά και γύρισε ωραία προς τον Καμαρά, με τον μέσο του Ολυμπιακού να πλασάρει τον Ρουί Πατρίσιο για το 1-1. Μετά από λίγα λεπτά αναμονής ωστόσο ο VAR έδειξε ότι ο φορ των ερυθρολεύκων στην δεύτερη πάσα ήταν ελάχιστα εκτεθειμένος και έτσι το γκολ δεν μέτρησε.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να είναι απειλητικός και στο 36’ ο Βαλμπουενά εκτέλεσε το φάουλ, ο Ελ Αραμπί πήρε την κεφαλιά αλλά ο Σισέ δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας και να την σπρώξει στα δίχτυα. Πέντε λεπτά μετά ο Χιμένες πήγε να κάνει κάτι πολύ εξεζητημένο καθώς επιχείρησε να νικήσει με ραμπόνα εκτός περιοχής τον Αλέν με την μπάλα να καταλήγει άουτ, με τον κίπερ του Ολυμπιακού να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια τη μπάλα σε σουτ του Μεξικανού στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου.

Αλλαγές από τον Μαρτίνς, πίεση και διαμαρτυρίες


Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να δώσει έναν πιο επιθετικό αέρα στη σύνθεση της ομάδας του, περνώντας τους Φορτούνη και Ραντζέλοβιτς στις θέσεις των Μπουχαλάκη και Μασούρα αντίστοιχα. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την κατοχή στο παιχνίδι και δέκα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ζήτησαν έντονα πέναλτι σε σπρώξιμο του Μπολί στον Ελ Αραμπί. Ο Πολωνός Μαρτσίνιακ έδειξε παίζεται χωρίς να συμβουλευτεί καν τον VAR κάτι που προκάλεσε τις αντιδράσεις στον πάγκο των φιλοξενούμενων. Στο 59’ μάλιστα ο Τσιμίκας βρέθηκε κάτω μετά από κράτημα αντιπάλου μέσα στην περιοχή, αυτή τη φορά όμως η πτώση φάνηκε εύκολη. Δύο λεπτά μετά ήταν η στιγμή του Αλέν να δείξει τα δικά του προσόντα, αποκρούοντας εντυπωσιακά το σουτ του Ποντένσε και στο 63’ η Γουλβς έχασε τεράστια ευκαιρία όταν το σουτ του Ζότα έδιωξε με αυτοθυσία ο Μπα

Ο Ολυμπιακός έδειχνε διάθεση και πίεζε την Γουλβς, ο Μαρτίνς αποφάσισε να ρισκάρει ακόμα περισσότερο βάζοντας και τον Χασάν στο παιχνίδι στη θέση του Καμαρά και στο 67’ ο Φορτούνης μπήκε ωραία μέσα στην περιοχή, πέρασε στον Ελ Αραμπί με τον Μαροκινό όμως να γλιστράει πριν την εκτέλεση και την μπάλα να καταλήγει λίγο αόυτ. Η Γουλβς προσπάθησε να φυλάξει περισσότερο τα μετόπισθεν της, έφτασε όμως κοντά στο 2-0 όταν ο Ζότα εκμεταλλεύτηκε το τραγικό γύρισμα του Μπα στον Αλέν στο 79’, βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Δύο λεπτά μετά οι παίκτες του Μάρτινς έφτασαν μία ανάσα από την ισοφάριση όταν ο Τσιμίκας σέντραρε από τα αριστερά, ο Χασάν έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Πατρίσιο έδιωξε εντυπωσιακά. Από εκείνο το σημείο και μετά οι Λύκοι προσπάθησαν να πάρουν την κατοχή και είχαν μία καλή στιγμή με τον Μουτίνιο στο 83΄, το σουτ του Πορτογάλου όμως πέρασε ελάχιστα άουτ. Το παιχνίδι στο 87’ διακόπη για ένα δίλεπτο λόγω τραυματισμού του Μπολί και έτσι ειχαμε 6 λεπτά καθυστερήσεων. Ο Ολυμπιακός έκανε την ύστατη προσπάθεια για την ισοφάριση, είχε μία καλή στιγμή με σουτ του Ομάρ στο 91’ αλλά από εκεί και έπειτα δεν κατάφερε να απειλήσει.


Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.