Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπαρτσελόνα - Νάπολι: «Σβηστή» πρόκριση στο Final 8 για τους «μπλαουγκράνα» (video)

Μπαρτσελόνα - Νάπολι: «Σβηστή» πρόκριση στο Final 8 για τους «μπλαουγκράνα» (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
9/8/2020 00:00
Μ' ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο, η Μπαρτσελόνα νίκησε άνετα τη Νάπολι με 3-1 στο «Καμπ Νου» και πήρε το εισιτήριο για το Final 8 του Τσάμπιονς Λιγκ στη Λισαβόνα. Εκεί θα συναντήσει σε μονή αναμέτρηση την Μπάγερν Μονάχου η οποία δεν δυσκολεύτηκε καθόλου από την Τσέλσι.

Μετά την αποτυχία της στο ισπανικό πρωτάθλημα και τον χαμένο τίτλο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι Καταλανοί γνώριζαν ότι δεν είχαν περιθώρια για «στραβοπάτημα», μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα με τους «παρτενοπέι» στο «Σαν Πάολο» τον περασμένο Φλεβάρη.

Η ομάδα του Κίκε Σετιέν παρουσίασε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο κι έφτασε στην άνετη επικράτηση με 3-1. Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών ο Λενγκλέ ήταν εκείνος ο οποίος άνοιξε το σκορ και μαζί άνοιξε και το δρόμο για την πρόκριση στην οκτάδα.

Στο 23' ήταν η σειρά του Λιονέλ Μέσι να βάλει το όνομά του στον πίνακα του σκορ, μ' ένα εκπληκτικό σλάλομ κι ένα υπέροχο πλασέ. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ήταν η σειρά του Λουίς Σουάρεζ να σκοράρει και με το 3-0, να «κλειδώσει» οριστικά την πρόκριση.

Οι «παρτενοπέι» πάντως βρήκαν ένα γκολ με τον Ινσίνιε πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο και πλέον έψαχναν δύο γκολ στην επανάληψη για να καταφέρουν μία επική ανατροπή και να «κλέψουν» εκείνοι την πρόκριση.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο κι έψαξαν ένα ακόμα γκολ. Την ίδια στιγμή η Μπάρτσα είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο, χωρίς να δημιουργεί ούτε μία φάση. Στο 81' σκόραρε η Νάπολι αλλά το τέρμα ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ, ενώ στο 84' είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Λοθάνο. Μετά από αυτήν την φάση αποδέχτηκε τη μοίρα της και το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους Καταλανούς να πετυχαίνουν το στόχο τους και να ετοιμάζουν πλέον τις βαλίτσες τους για την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, Λισαβόνα.

Δείτε το video με τα highlights της αναμέτρησης:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.