Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ίντερ-Λεβερκούζεν: Στον ημιτελικό οι «νερατζούρι» (video)

Ίντερ-Λεβερκούζεν: Στον ημιτελικό οι «νερατζούρι» (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
11/8/2020 00:00
Η Ίντερ επικράτησε με 2-1 της Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Ντίσελντορφ και προκρίθηκε στον ημιτελικό του Europa League, όπου περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Σαχτάρ-Βασιλεία. Όλα έγιναν στο πρώτο 25λεπτο με τους "νερατζούρι" να πετυχαίνουν δύο γκολ με τους Μπαρέλα (15') και Λουκάκου (21'), μείωσε με τον Χάβερτζ (24') η Λεβερκούζεν. Σε εξαιρετική μέρα ο Βέλγος φορ της Ίντερ που έμοιαζε ασταμάτητος στον αγωνιστικό χώρο.

Το πρώτο ημίχρονο είχε γρήγορο ρυθμό αρκετές φάσεις και τρία γκολ. Η Ίντερ πίεσε από την αρχή κυνηγώντας το λάθος των "ασπιρινών" και στο 15' ο Μπαρέλα με ωραίο σουτ με το εξωτερικό εκτός περιοχής της έδωσε το προβάδισμα. Έξι λεπτά μετά ο Λουκάκου υποδέχτηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή και παρά την πίεση του Ταπσόμπακ κατάφερε να στείλει με πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα καθώς μάλιστα έπεφτε στο έδαφος. Ο Βέλγος φορ δημιούργησε αρκετά προβλήματα στο δίδυμο των στόπερ των Γερμανών και στο 23' βρέθηκε απέναντι στον Χραντέτσκι, το πλασέ που επιχείρησε όμως σταμάτησε με το αριστερό του χέρι ο Φινλανδός τερματοφύλακας.

Ένα λεπτό μετά η Λεβερκούζεν κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι όταν ο Φόλαντ πάσαρε στον αμαρκάριστο Χάβερτζ μέσα στην περιοχή και αυτός με σουτ που έστειλε κάτω από τα πόδια του Χαντάνοβιτς, μείωσε το σκορ. Ο ρυθμός στα εναπομείναντα λεπτά έπεσε, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να παίρνει πίσω το πέναλτι που έδωσε υπέρ της Ίντερ στο 25, συμβουλευόμενος ορθά τον VAR.

Ο ρυθμός στην αρχή της επανάληψης δεν ήταν ο ίδιος, με την Λεβερκούζεν να απειλεί πρώτη με ένα σουτ του Ντεμιρμπάι που έδιωξε όμως ο Χαντάνοβιτς. Η Ίντερ έφτασε κοντά σε τρίτο τέρμα στο 76' με τον Μόζες όμως να βλέπει τον Χραντέτσκι να αποκρούει το σουτ του. Χωρίς ιδιαίτερες φάσεις μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, με την Ίντερ να βλέπει τον ρέφερι να της παίρνει πίσω ακόμα ένα πέναλτι στο 90'.

Το σύνολο του Κόντε στο τέλος πανηγύρισε τη νίκη που την φέρνει στον ημιτελικό του Europa League και πλέον περιμένει να μάθει ποια εκ των Σαχτάρ και Βασιλεία θα είναι η αντίπαλος της.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.