Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Βασιλεία: Με «περίπατο» στα ημιτελικά οι Ουκρανοί (video)

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Βασιλεία: Με «περίπατο» στα ημιτελικά οι Ουκρανοί (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
11/8/2020 23:51
Η Σαχτάρ Ντόνετσκ έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στη Βασιλεία και πήρε εύκολα τη νίκη-πρόκριση για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, επικρατώντας με 4-1 απέναντι στους απογοητευτικούς Ελβετούς στο γήπεδο της Σάλκε. Πλέον οι πρωταθλητές Ουκρανίας θα αντιμετωπίσουν σε μονό ημιτελικό την προσεχή Κυριακή (16/8) την Ίντερ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Λουίς Κάστρο, καθώς ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 2' με τέρμα του Ζούνιορ Μοράες, έπειτα από λανθασμένη εκτίμηση του γκολκίπερ της Βασιλείας.

Είκοσι λεπτά αργότερα η Σαχτάρ βρήκε και δεύτερο γκολ και «καθάρισε» νωρίς-νωρίς τον αγώνα, με δράστη σε αυτήν την περίπτωση τον Τάισον ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής.

Οι τυπικά γηπεδούχοι έπρεπε πλέον να διαχειριστούν το υπέρ τους αποτέλεσμα κι αυτό έκαναν, χωρίς να κινδυνεύσουν ιδιαίτερα.

Στο 75' ο Άλαν Πάτρικ από το σημείο του πέναλτι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 για τους πρωταθλητές Ουκρανίας, ενώ στο 88' ο Ντοντό έδωσε διαστάσεις θριάμβου πετυχαίνοντας το 4-0.

Το μόνο που κατάφεραν οι Ελβετοί ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις με τον Ολλανδό στράικερ Ρίκι Φαν Βολφσβίνκελ.

Δείτε το video με τα highlights του αγώνα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.