Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αταλάντα – Παρί Σεν Ζερμέν: Μεγάλη ανατροπή για τους Γάλλους και πρόκριση στον ημιτελικό (video)

Αταλάντα – Παρί Σεν Ζερμέν: Μεγάλη ανατροπή για τους Γάλλους και πρόκριση στον ημιτελικό (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
13/8/2020 00:08
Η Παρί Σεν Ζερμέν επιβλήθηκε με 2-1 της Αταλάντα στην Λισαβόνα, σκοράροντας δύο γκολ από το 90' και μετά, παίρνοντας έτσι μία μεγάλη πρόκριση. Προηγήθηκαν με υπέροχο γκολ του Πάσαλιτς στο 27' οι "μπεργκαμάσκι" , Μαρκίνιος στο 90' και Τσούπο-Μότινγκ στο 93' πέτυχαν την ανατροπή για τους Παριζιάνους.

Ο Τούχελ δεν συμπεριέλαβε τον ανέτοιμο Εμπαμπέ στην αρχική ενδεκάδα, ενώ από την άλλη ο Γκασπερίνι επέλεξε τον Πάσαλιτς στην θέση του απόντα Ίλισιτς. Οι Ιταλοί ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι με ένα σουτ του Γκόμεζ στο 3', στην επόμενη φάση όμως ο Νεϊμάρ βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Σπορτιέλο αλλά το πλασέ που επιχείρησε ήταν κάκιστο. Στη συνέχεια η "Λα Ντέα "έκανε και πάλι αισθητή την παρουσία της, με τον Χάτεμπερ να πιάνει την κεφαλιά και τον Νάβας να διώχνει εντυπωσιακά στην γωνία του.

Η ομάδα του Γκασπερίνι πίεζε ψηλά, άφηνε όμως αρκετά κενά στην άμυνα της με τον Νεϊμάρ να φεύγει ταχύτητα από τα αριστερά στο 19', η πάσα που επιχείρησε όμως για τον Ικάρντι ήταν άστοχη. Η Παρί μπορεί να είχε την κατοχή αλλά στο 27' ο Πάσαλιτς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή και με εκπληκτικό πλασέ άνοιξε το σκορ. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν και στο 42' ο Νεϊμάρ εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Χάτεμπερ, όμως ακόμη μία φορά δεν μπόρεσε να βρει στόχο απέναντι στον Σπορτιέλο.

Στην επανάληψη η Παρί είχε την κατοχή και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, η Αταλάντα ήταν όμως αυτή που απείλησε και πάλι πρώτη στο 58'. Ο Εμπαμπέ πέρασε στο παιχνίδι στο παιχνίδι και στο 74' έχασε τρομερή ευκαιρία για το 1-1. Η πίεση των Γάλλων ήταν έντονη, ο Εμπαπέ βρέθηκε άλλες δύο φορές μπροστά στον Σπορτιέλο αλλά για ακόμη μία φορά δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Τελικά την λύση την έδωσε ένας αμυντικός στο 90' και συγκεκριμένα ο Μαρκίνιος, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Νεϊμάρ μέσα στην περιοχή και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Τρία λεπτά μετά μάλιστα ο Εμπαπέ σέρβιρε με παρόμοιο τρόπο την μπάλα στον Τσούπο-Μότινγκ και αυτός από κοντά ολοκλήρωσε μία μεγάλη ανατροπή για τους Γάλλους.

Η Παρί Σεν Ζερμέν θα βρεθεί έτσι στον
ημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ όπου περιμένει τον νικητή της αναμέτρησης απέναντι στην Λειψία και την Ατλέτικο Μαδρίτης.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.