Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Στον αέρα το PAO TV

Παναθηναϊκός: Στον αέρα το PAO TV

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
20/8/2020 16:34
Ο Παναθηναϊκός με επίσημη ανακοίνωση του έκανε γνωστό ότι η πλατφόρμα του «Παναθηναϊκός TV» είναι πλέον διαθέσιμη για το κοινό.

Το «τριφύλλι» αφού ενημέρωσε για το γεγονός ότι απέρριψε την πρόταση της NOVA ύψους 5,7 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε την ενεργοποίηση του «Παναθηναϊκός TV». Μέσα από το paotv.gr οι πράσινοι θα προβάλλουν τους εντός έδρας αγώνες τους.

Η πρεμιέρα της πλατφόρμας θα γίνει το Σάββατο 22 Αυγούστου στη φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με το Μαρκό, το οποίο θα μεταδοθεί χωρίς κάποια έξτρα χρέωση για το κοινό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας της ομάδας και οι εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος Super League 1 θα μεταδοθούν από το «Παναθηναϊκός TV». Οι φίλαθλοι του συλλόγου που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια έχουν δύο επιλογές:

Διαδικτυακά μέσα από το paotv.gr, το επίσημο website του «Παναθηναϊκός TV», με εγγραφή και καταβολή της αντίστοιχης χρέωσης, η οποία θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Τηλεοπτικά μέσα από την πλατφόρμα της Cosmote TV με on demand διαδικασία.

Η αρχή για το «Παναθηναϊκός TV» θα γίνει το Σάββατο 22 Αυγούστου στις 18:30 με τη μετάδοση του φιλικού αγώνα Παναθηναϊκός – Μαρκό, ο οποίος θα μεταδοθεί δωρεάν χωρίς καμία χρέωση για τους φιλάθλους
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.