Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας: Με τριάρα στον επόμενο γύρο ο «δικέφαλος του Βορρά»  (video)

ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας: Με τριάρα στον επόμενο γύρο ο «δικέφαλος του Βορρά» (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
25/8/2020 22:56
Ένα ημίωρο ήταν αρκετό για τον ΠΑΟΚ ούτως ώστε να σκοράρει τρεις φορές απέναντι στην Μπεσίκτας και να νικήσει τελικά 3-1, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα εξασφάλισε τη συμμετοχή της τουλάχιστον στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ μπορεί να ελπίζει ακόμα και για είσοδο στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, για πρώτη φορά στην ιστορία της. Παράλληλα είναι και οικονομική «ένεση», αφού θα μπουν στα ταμεία του συλλόγου τουλάχιστον 8.000.000 ευρώ.

Η Τούμπα δεν ήταν γεμάτη λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, όμως οι Θεσσαλονικείς ακόμα και τη βοήθεια του κόσμου τους να είχαν, δύσκολα θα μπορούσαν να μπουν καλύτερα στο παιχνίδι.

Μόλις στο 7' ο Τζόλης μ' ένα εκπληκτικό πλασέ έπειτα από γύρισμα του Γιαννούλη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Τούρκων για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν όμως οι παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα ήταν εκείνοι που σκόραραν ξανά για το 2-0 με τον Τζόλη να εκτελεί από κοντά έπειτα από πάσα του Άκπομ στο 24'. Έξι λεπτά αργότερα ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ ανέλαβε ρόλο πασέρ κι έδωσε την μπάλα στον Πέλκα ο οποίος σε κενή εστία ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο 37' η Μπεσίκτας μπήκε ξανά στο ματς με τον Λενς να σεντράρει από τα δεξιά και τον Λάριν με προβολή να νικάει τον Ζίβκοβιτς.

Τρία λεπτά αργότερα ο Άκπομ κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε ο ίδιος, όμως ο Ντεστάνογλου έπεσε στη δεξιά του γωνία κι απέκρουσε.

Η επανάληψη ήταν εντελώς διαφορετική υπόθεση. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πιο επιφυλακτικά για να προστατέψει το υπέρ του αποτέλεσμα, ενώ οι Τούρκοι ήταν πιο επιθετικοί.

Μάλιστα έχασαν μία μεγάλη ευκαιρία, αλλά στη συνέχεια ο «δικέφαλος του Βορρά» ήταν εκείνος που πλησίασε στο γκολ και μάλιστα σε δύο περιπτώσεις, αρχικά με τον Λημνιό και στη συνέχεια με τον Τζόλη, αλλά ο Ντεστάνογλου απέκρουσε σε αμφότερες τις περιπτώσεις.

Στο 73' ο Ενκουντού σκόραρε αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ σε μία φάση οριακή, ενώ λίγο αργότερα οι «μαύροι αετοί» ζήτησαν χέρι για πέναλτι του Γιαννούλη μέσα στην περιοχή αλλά ο Ιταλός ρέφερι Ντοβέρι έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ αμύνθηκε σωστά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και πανηγύρισε την πρόκριση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δείτε το video με τα highlights της αναμέτρησης:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.