Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πλησιάζει στη Σίτι ο Μέσι, έτοιμος να παραιτηθεί ο Μπαρτομέου

Πλησιάζει στη Σίτι ο Μέσι, έτοιμος να παραιτηθεί ο Μπαρτομέου

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
27/8/2020 19:32
Ο Λιονέλ Μέσι επιμένει ότι θέλει να αφήσει την Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ Σίτι εμφανίζεται έτοιμη να τον αποκτήσει και ο πρόεδρος των Καταλανών ετοιμάζεται να παραιτηθεί για να αλλάξει στάση ο Αργεντινός σούπερ σταρ.

Το αλαλούμ με το μέλλον του 33χρονου επιθετικού και πρώτου σκόρερ στην ιστορία των «μπλαουγκράνα» συνεχίζεται. Ο ίδιος έχει ενημερώσει την ομάδα στην οποία έχει περάσει ολόκληρη την καριέρα του έως τώρα ότι σκοπεύει να αποχωρήσει.

Δημοσιεύματα στην Αργεντινή κάνουν λόγο μάλιστα και για προφορική συμφωνία του με τη Μάντσεστερ Σίτι προκειμένου να παίξει για πρώτη φορά στην Πρέμιερ Λιγκ και να δοκιμάσει κι εκεί τις δυνάμεις του.

Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Χοσέ Μαρία Μπαρτομέου ενημέρωσε την πλευρά του ποδοσφαιριστή ότι θα αφήσει τη θέση του, αν αυτή η κίνηση είναι ικανή να κρατήσει τον Μέσι στο «Καμπ Νου».

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι εφόσον συμβεί αυτό ο Αργεντινός σούπερ σταρ θα κάνει πίσω και θα μείνει στην αγαπημένη του Μπάρτσα, κάτι που θέλουν και οι οπαδοί του συλλόγου...

Το βέβαιο είναι ότι το συγκεκριμένο σίριαλ μοιάζει να μπαίνει στην τελική του ευθεία και σύντομα θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.