Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Με Κόλος ο Άρης, κόντρα σε Απόλλωνα Λεμεσού ο ΌΦΗ

Γιουρόπα Λιγκ: Με Κόλος ο Άρης, κόντρα σε Απόλλωνα Λεμεσού ο ΌΦΗ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/8/2020 14:14
Ο Άρης θα παίξει στον 2ο προκριματικό γύρο με την Κόλος Κοβαλίβκα από την Ουκρανία, ενώ ο ΌΦΗ θα παίξει με τον Απόλλωνα Λεμεσού από την Κύπρο. Στην Ελλάδα και τα δύο παιχνίδια!

Τυχερές στάθηκαν οι ελληνικές ομάδες στην κλήρωση για τον 2ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ. Όχι μόνο απέφυγαν τις μεγάλες ομάδες αλλά θα παίξουν το μονό νοκ-άουτ στην Ελλάδα.

Ο Άρης απέφυγε Τότεναμ και Χάποελ Μπερ Σεβά και θα αντιμετωπίσει την ουκρανική Κόλος Κοβαλίβκα. Πρόκειται για ομάδα με έτος ίδρυσης μόλις το 2012 και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Ευρώπη. Συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία του ουκρανικού ποδοσφαίρου από το 2019 και πέρσι εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω ευρωπαϊκών μπαράζ. Μάλιστα ο τεχνικός της, Ρούσλαν Κοστίσχιν δήλωσε τότε έκπληκτος που η ομάδα του τερμάτισε πάνω από την 8η θέση στο πρωτάθλημα. Έχει ήδη ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της για τη φετινή σεζόν, στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 3-1 στην έδρα της Σαχτάρ.

Από την άλλη, ο ΌΦΗ απέφυγε τις Γρανάδα και Στεάουα Βουκουρεστίου και θα διασταυρώσει τα ξίφη του με τον Απόλλωνα Λεμεσού από την Κύπρο. Η κυπριακή ομάδα συμμετέχει για 8η σερί χρονιά στην Ευρώπη, έχοντας λάβει τέσσερις φορές μέρος στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Πέρσι έφτασε μέχρι τα πλέι οφ, αποκλείοντας κατά τη σειρά τις Κάουνο Ζαλγκίρις, Σάμροκ Ρόβερς και Αούστρια Βιέννης για να μείνει εκτός στη συνέχεια από την Αιντχόβεν. Στον πρώτο προκριματικό της φετινής σεζόν απέκλεισε την Σαμπουρτάλο από την Γεωργία με 5-1, ενώ έχει δώσει ήδη δύο παιχνίδια στο κυπριακό πρωτάθλημα. Στην πρεμιέρα αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Δόξα Κατωκοπιάς, ενώ την Κυριακή πέρασε με 6-0 από την έδρα του Ερμή Αραδίππου.

Οι αγώνες είναι μονοί και να διεξαχθούν επί ελληνικού εδάφους την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.