Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φαν'τ Σχιπ: «Πάμε στο Nations League για να παίξουμε καλά κι έχοντας στο μυαλό μας το πλάνο Κατάρ» (video)

Φαν'τ Σχιπ: «Πάμε στο Nations League για να παίξουμε καλά κι έχοντας στο μυαλό μας το πλάνο Κατάρ» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/8/2020 23:02
Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ ξεκαθάρισε πως η πολύμηνη διακοπή δεν αλλάζει το πλάνο της Εθνικής Ελλάδας, η οποία πηγαίνει στο Nations League για να παίξει καλά και να δουλέψει τον τρόπο παιχνιδιού της εν όψει και των προκριματικών για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Η Εθνική ομάδα μετά από 10 μήνες απραξία ετοιμάζεται να αγωνιστεί απέναντι σε Σλοβενία (3/9) και Κόσσοβο (6/9) για το Nations League.

Οι παίκτες της «γαλανόλευκης» βρέθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και ξεκίνησαν την προετοιμασία. Στις πρώτες του δηλώσεις ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν’τ Σχιπ αναφέρθει για την πολύμηνη διακοπή και πως επηρεάζει το πλάνο, τα κριτήρια επιλογής παικτών και τι πρέπει να προσέξει το αντιποσωπευτικό μας συγκρότημα σε αυτά τα δύο πρώτα παιχνίδια του Nations League.

Αναλυτικά:

Για την πολύμηνη διακοπή και πως επηρεάζει το πλάνο: «Δε νομίζω ότι η διακοπή επηρεάζει το πλάνο. Το πλάνο είναι εδώ, ξέρουμε τι κάνουμε, χτίζουμε την ομάδα. Έχουμε το Nations League το οποίο δεν αλλάζει και θέλουμε να παίξουμε καλά, δουλεύοντας παράλληλα τον τρόπο παιχνιδιού και έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μας το πλάνο Κατάρ. Φυσικά, 10 μήνες είναι μεγάλο διάστημα αλλά δεν έχει αλλάξει το αρχικό πλάνο μας.

Για το αν ακολουθεί την ίδια διαδικασία επιλογής ποδοσφαιριστών: «Ναι, κοιτάμε παίκτες που είναι σε καλή φόρμα. Κοιτάμε επίσης παίκτες όχι μόνο τεχνικά καλούς αλλά καλούς χαρακτήρες, που να θέλουν να παίξουν για την Εθνική ομάδα. Θέλουμε παίκτες να έρθουν εδώ με πραγματική διάθεση να βοηθήσουν να χτιστεί η νέα ομάδα. Δεν έχει αλλάξει αυτό. Διαλέξαμε παίκτες που είναι σε καλή κατάσταση, αλλά και παίκτες με εμπειρία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τις επιλογές που κάναμε τώρα».

Για τα δύο παιχνίδια με Σλοβενία και Κόσσοβο: «Εκείνο που κοιτάμε αρχικά είναι η ομάδα μας. Να είναι συγκεντρωμένη στο πλάνο παιχνιδιού, στην ανάπτυξη και στο πως θα γίνει καλύτερη. Το Κόσσοβο και η Σλοβενία είναι καλές ομάδες, ειδικά στο τρανζίσιον, έχουν καλούς παίκτες μπροστά. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί σε αυτό. Ξέρουμε ότι είναι επικίνδυνες ομάδες αλλά η εστίαση είναι στη δική μας ομάδα».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.