Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φιγκερόα: «Να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα»

Φιγκερόα: «Να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/9/2013 10:08
Χαρούμενος για τη νίκη του Παναθηναϊκού αλλά παράλληλα προσγειωμένος παρουσιάστηκε ο Λουτσιάνο Φιγκερόα ο οποίος τόνισε πως η ομάδα πρέπει να προχωρήσει σεμνά και ταπεινά καθώς έρχεται δύσκολη συνέχεια.

Ο Αργεντινός γκολ ο οποίος σκόραρε το νικητήριο τέρμα των «πρασίνων» στη χθεσινή νίκη τους με 2-1 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, τόνισε μετά τον αγώνα πως το αποτέλεσμα θα βοηθήσει την ψυχολογία της ομάδας, ωστόσο δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά τους αέρα:

«Δεν πρέπει να παίρνει το μυαλό μας αέρα. Πρέπει να προετοιμαστούμε για ένα δύσκολο παιχνίδι που έχουμε στη συνέχεια. Ήταν ένα καλό ματς. Παίξαμε καλά είχαμε σύμμαχους τους οπαδούς μας», δήλωσε ο Φιγκερόα στη Nova και συνέχισε:

«Δεν ξέρω αν είναι ο καλύτερος αγώνας της αγωνιστικής ή ο καλύτερος της ομάδας, αλλά είναι ένα αποτέλεσμα ένα πολύ καλό που θα βοηθήσει την ψυχολογία μας αρκετά για να συνεχίσουμε καλύτερα στην αγωνιστική σεζόν.

Πιστεύω ότι πάντα υπάρχουν πράγματα που μπορούν να βελτιωθούν σε μια ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι θέλουμε να βελτιωθούμε. Θα είναι το παιχνίδι το σημερινό ένα έναυσμα για να προχωρήσουμε καλύτερα στο πρωτάθλημα. Προχωράμε σεμνά, ταπεινά και με το μυαλό στη γη
».

Τέλος ο Αργεντινός φορ αναφέρθηκε στις αλλαγές που υπάρχουν στην φετινή ομάδα σε σχέση με την περσινή:

«Έγιναν πολλές αλλαγές Πολλοί διαφορετικοί παίκτες. Ένας νέος προπονητής. Τους θυμάμαι τους συμπαίκτες μου από πέρσι γιατί προπονούταν με την ομάδα των νέων. Ο προπονητής μας τώρα θέλει να έχουμε την μπάλα στην κατοχή μας. Αν δεν την έχουμε να την κερδίζουμε γρήγορα και στη συνέχεια να επιτεθούμε ακόμη πιο γρήγορα»,

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.