Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανέλαβε τον Βόλο ο Άνχελ Λόπεθ

Ανέλαβε τον Βόλο ο Άνχελ Λόπεθ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/9/2020 17:01
Ο Ισπανός τεχνικός Άνχελ Λόπεθ είναι κι επίσημα ο αντικαταστάτης του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του Βόλου, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ.

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση του Σάκη Τσιώλη από τον πάγκο του Βόλου, η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του κι αυτός είναι ο Άνχελ Λόπεθ.

Ο 37χρονος Ισπανός τεχνικός έχει διατελέσει πρώτος προπονητής στην ισπανική Ουέλβα (12 παιχνίδια), την Εθνική Ισημερινής Γουινέας (7 παιχνίδια) και την Ντέλφιν από το Εκουαδόρ (4 παιχνίδια), ενώ έχει υπάρξει βοηθός προπονητή σε Χετάφε (Ισπανία), Πετρολούλ (Ρουμανία), Αλ Σαμπάμπ (Κατάρ) και Γκουανγκζού (Κίνα).

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την πρόσληψη του Ισπανού προπονητή Ανχελ Λόπεθ, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Ανχελ Λόπεθ είναι μόλις 37 χρόνων και παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει διατελέσει πρώτος προπονητής στην ισπανική Ουέλβα, την Εθνική Ισημερινής Γουινέας και την Ντέλφιν από το Εκουαδόρ, ενώ έχει υπάρξει βοηθός προπονητή σε Χετάφε (Ισπανία), Γκουανγκζού (Κίνα), Αλ Σαμπάμπ (Κατάρ).»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.