Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μέσι: «Μένω στην Μπαρτσελόνα, η διοίκηση Μπαρτομέου είναι μία καταστροφή»

Μέσι: «Μένω στην Μπαρτσελόνα, η διοίκηση Μπαρτομέου είναι μία καταστροφή»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
4/9/2020 19:07
Ο Λιονέλ Μέσι με επίσημη δήλωση του έκανε σαφές το γεγονός ότι θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα τουλάχιστον για τον επόμενο χρόνο προκειμένου οι δύο πλευρές να μην οδηγηθούν στα δικαστήρια.

Είναι πλέον επίσημο. Ο Λιονέλ Μέσι θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα και για τη σεζόν 2020/21 όπως δήλωσε ο ίδιος μέσω μαγνητοσκοπημένου μηνύματος που δημοσίευσε. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έκανε σαφές το γεγονός ότι ήθελε να φύγει από την ομάδα με την οποία όμως δεν θέλει να μπει σε καθεστώς δικαστικής διαμάχης. Χαρακτήρισε ως καταστροφή την διοίκηση Μπαρτομέου και φαίνεται ότι αυτός θα είναι ο τελευταίος του χρόνος με την φανέλα των "μπλαουγκράνα".

«Είπα στο κλαμπ και συγκεκριμένα στον πρόεδρο ότι ήθελα να φύγω. Του το λέω όλο τον χρόνο. Πιστεύω ότι ήρθε η στιγμή να κάνω ένα βήμα πίσω. Η ομάδα χρειάζεται περισσότερους νέους ανθρώπους και θεωρώ ότι ο χρόνος μου εδώ έληξε.Δεν ήμουν χαρούμενος και ήθελα να φύγω. Δεν μου επετράπη αυτό με κάποιο τρόπο και έτσι θα παραμείνω για να μην πάμε στα δικαστήρια. Η διαχείριση από την διοίκηση του Μπαρτομέου είναι μία καταστροφή

Ο Μπαρτομέου μου είπε πως ο μόνος τρόπος για να φύγω είναι να καταβληθεί η ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ, αυτό ήταν αδύνατο. Στο τέλος της σεζόν όμως ο Μπαρτομέου είπε ότι ήταν δική μου απόφαση και δεν κράτησε την υπόσχεση του. Όταν ανακοίνωσα στην γυναίκα μου την επιθυμία μου να φύγω ήταν ένα σκέτο δράμα. Όλη η οικογένεια άρχισε να κλαίει, τα παιδιά μου δεν θέλουν να αφήσουν την Βαρκελώνη. Εγώ όμως το λέω στην ομάδα και τον πρόεδρο όλο τον χρόνο! Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο πλάνο στην ομάδα. Απλά καλύπτουν τρύπες όταν προκύπτουν νέα θέματα. Δεν πρόκειται να πάω ποτέ σε μάχη με την ομάδα που αγαπάω. Γι΄αυτό μένω»
, δήλωσε ο Λιονέλ Μέσι.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.