Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γουλβς: Ανακοίνωσε Σίλβα με ποσό-ρεκόρ , παίρνει και Μαρσάλ

Γουλβς: Ανακοίνωσε Σίλβα με ποσό-ρεκόρ , παίρνει και Μαρσάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/9/2020 16:01
Η Γουλβς ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου Πορτογάλου φορ Φάμπιο Σίλβα από την Πόρτο έναντι του ποσού ρεκόρ των 39,2 εκατ. ευρώ. Μια «ανάσα» και από τον Μαρσάλ της Λυών.

Μεγάλωσε ακόμα περισσότερο η πορτογαλική παροικία στην Γουλβς, αφού οι «λύκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Φάμπιο Σίλβα για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο 18χρονος επιθετικός θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα στο ποδόσφαιρο της Πορτογαλίας και γι’ αυτό οι «λύκοι» κατέβαλαν στην Πόρτο το ποσό των 39, 2 εκατ. ευρώ, που αποτελεί ρεκόρ μεταγραφής για την αγγλική ομάδα.

Ο Σίλβα έχει το ρεκόρ του νεότερου παίκτη που έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Πόρτο, του νεότερου παίκτη που έπαιξε στη βασική ενδεκάδα καθώς και του νεότερου σκόρερ. Πέρσι είχε 3 γκολ και 1 ασίστ σε 24 παιχνίδια, ενώ το 2019 σκόραρε 33 γκολ σε 39 παιχνίδια με την Πόρτο U19, οδηγώντας της τόσο στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος Νέων όσο και στο Youth League (Τσάμπιονς Λιγκ Νέων).

Την ίδια ώρα, η Γουλβς βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του στόπερ/μπακ Φερνάντο Μαρσιάλ από την Λυών. Ο 31χρονος Βραζιλιάνος έχει ήδη περάσει από ιατρικές εξετάσεις και η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ώρες.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.