Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα στο Βόλο ο Ολυμπιακός

Με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα στο Βόλο ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/9/2020 15:16
Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για τον τελικό του Κυπέλλου συμπεριλαμβάνοντας σ’ αυτή όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα παρότι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Με 25 παίκτες θα ταξιδέψει στο Βόλο ο Ολυμπιακός για τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι νεοαποκτηθέντες Ραφίνια, Χολέμπας, Κάιπερς, Βρουσάι και Κρίστινσον, παρότι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό.

Ωστόσο, ο Πέδρο Μαρτίνς τους συμπεριέλαβε στην αποστολή μιας και οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν κανονικά προπόνηση στην θεσσαλική πόλη. Στην αποστολή βρίσκεται κανονικά και ο Ρούμπεν Σεμέδο παρότι στην Πορτογαλία έχουν φουντώσει τα σενάρια που τον θέλουν να υπογράφει στην Μπενφίκα.

H ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Πέμπτης στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του και αμέσως μετά ανακοίνωσε τα ονόματα που θα ταξιδέψουν στον Βόλο.

Αναλυτικά η αποστολή

Αλέν, Τζολάκης, Καραργύρης, Κρίστινσον, Ραφίνια, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Χολέμπας, Βρουσάι, Μπουχαλάκης, Καφού, Καμαρά, Σουρλής, Μασούρας, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο, Κάιπερς, Σουντανί, Χασάν, Ελ Αραμπί»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.