Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Novibet: Ποιος προπονητής θα αποχωρήσει πρώτος στο ελληνικό πρωτάθλημα;

Novibet: Ποιος προπονητής θα αποχωρήσει πρώτος στο ελληνικό πρωτάθλημα;

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
14/9/2020 16:32
Πρεμιέρα είχαμε στο ελληνικό πρωτάθλημα αυτό το Σαββατοκύριακο και ήδη έχουν βγει οι πρώτες αποδόσεις, όχι μόνο για τον πρωταθλητή αλλά και για το ποιος προπονητής θα είναι αυτός που θα αποχαιρετήσει πρώτος την ομάδα του. Η Novibet σου δίνει την ευκαιρία να επιλέξεις ποιος τεχνικός φαίνεται ότι δεν θα προλάβει την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Η ήττα του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη αλλά κυρίως η εικόνα της ομάδας, φέρνει ως φαβορί για την πρώτη απόλυση τον Ντάνι Πογιάτος. Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να χτίσει μία ελκυστική ομάδα κάτι όμως που δεν φάνηκε στην 1η αγωνιστική.

Από την άλλη επόμενος που ακολουθεί είναι ο Μίκαελ Ένινγκ του Άρη παρά το γεγονός πως η ομάδα του έκανε την ανατροπή και επιβλήθηκε με 3-1 επί της Λαμίας. Ο Νταμίρ Κάναντι δεν μπόρεσε να συνδυάσει την επιστροφή του στον Ατρόμητο καθώς ηττήθηκε με 2-0 στο Περιστέρι από τον Βόλο, ενώ ο Αμπέλ Φερέιρα του ΠΑΟΚ μοιάζει πιο σταθερός στη θέση του.Στη Novibet το στοίχημά σου αξίζει περισσότερο!

Μάσιμο Καρέρα και κυρίως Πέδρο Μαρτίνς φαίνονται πιο σταθεροί στους πάγκους των ομάδων τους γι΄αυτό και οι αποδόσεις για να αποχωρήσουν πρώτοι είναι οι μεγαλύτερες.


*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777