Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανέλαβε τη Ντέρμπι ο ΜακΛάρεν

Ανέλαβε τη Ντέρμπι ο ΜακΛάρεν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/9/2013 21:13
Την τεχνική ηγεσία της Ντέρμπι Κάουντι ανέλαβε ο Στίβ ΜακΛάρεν ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 2.5 χρόνια, αντικαθιστώντας τον Νάιτζελ Κλαφ.

Ο Στιβ ΜακΛάρεν ήταν τελικά ο εκλεκτός της Ντέρμπι για να αναλάβει το «τιμόνι» της ομάδας μετά την αποχώρηση του Νάιτζελ Κλαφ , με τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Αγγλίας να υπογράφει συμβόλαιο για 2.5 χρόνια.

Ο 52χρονος προπονητής είχε αναλάβει καθήκοντα βοηθού στην ΚΠΡ του Χάρι Ρέντναπ τη φετινή σεζόν, ωστόσο τελικά προτίμησε να αναλάβει τη θέση που του πρόσφερε η Ντέρμπι, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 14η θέση στην Τσάμπιονσιπ.

Να σημειωθεί πως ο ΜακΛάρεν έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας την δεκαετία του 80, ενώ ήταν βοηθός του Τζιμ Σμίθ όταν η ομάδα ανέβηκε στην Πρέμιερ Λιγκ το 1996. Μάλιστα, το 2011 είχε καθίσει στον πάγκο της «αιώνιας» αντιπάλου της Ντέρμπι, Νότιγχαμ Φόρεστ χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία.

Ο ίδιος θα παρακολουθήσει την νέα του ομάδα από τις εξέδρες στο ματς της Τρίτης με την Ίπσουιτς και θα κάνει ντεμπούτο το Σάββατο κόντρα στη Λιντς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.