Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Ο.Φ. Ιεράπετρας πήρε τη θέση του Πανιωνίου στην Super League 2

Ο Ο.Φ. Ιεράπετρας πήρε τη θέση του Πανιωνίου στην Super League 2

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/9/2020 22:46
Ο Ο.Φ. Ιεράπετρας πήρε τη θέση του Πανιωνίου στην Super League 2 και όλα δείχνουν ότι οι «κυανέρυθροι» θα συμμετάσχουν στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Οριστικά στη Super League 2 θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Ο.Φ. Ιεράπετρας, όπως ανακοίνωσε η ίδια η ΠΑΕ. Η ομάδα της Ιεράπετρας παίρνει επισήμως τη θέση του Πανιωνίου, ο οποίος αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα και το μέλλον είναι αβέβαιο.

Οι συνομιλίες των «κυανέρυθρων» με τους υποψήφιους επενδυτές δεν προχώρησαν και το πιθανό είναι η ομάδα της Νέας Σμύρνης να συνεχίσει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ο.Φ. Ιεράπετρας:

Ο ΟΦΙ στην Β Εθνική από σήμερα Δευτέρα 21-9-2020.

Ο ΟΦΙ στις 26 καλύτερες ελληνικές ομάδες.

Δεν μας αρέσει που έπρεπε μιά ομάδα που γεννήθηκε στην Σμύρνη το 1890 να βουλιάξει οικονομικά για να ανεβούμε. Δεν μας αρέσει να βλέπουμε το Πανιώνιο με την ανατριχιαστική ιστορία του να κατρακυλάει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες για να ανεβεί ο ΟΦΙ.

Ομως το δικαιούτο ο ΟΦΙ όταν πήρε το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και δεν ανέβηκε κατηγορία επί της ουσίας. Μην λέμε πάλι τα ίδια.

Συγχαρητήρια σε όλους , συγχαρητήρια στον κόσμο μας , χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα συνέβαινε , συγχαρητήρια στον Πρόεδρο , στην Διοίκηση , και στους πραγματικούς πρωταγωνιστές προπονητές και παίκτες.

Ιστορική στιγμή για τον ΟΦΙ , ιστορική στιγμή για την Ιεράπετρα , ιστορική στιγμή για το Λασίθι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.