Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ: Αδίκησε τον εαυτό του, πρόκριση στην Τούμπα (video)

Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ: Αδίκησε τον εαυτό του, πρόκριση στην Τούμπα (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
22/9/2020 23:59
Ο ΠΑΟΚ αν και έδειξε καλό πρόσωπο, ηττήθηκε με 2-1 στην Ρωσία από την Κράσνονταρ και πλέον την ερχόμενη Τετάρτη (30/9) θα ψάξει την ανατροπή στην Τούμπα. Χαμένο πέναλτι και δοκάρι για τον Δικέφαλο του Βορρά, που πήρε το προβάδισμα με τον Πέλκα στο 33'. Κλάεσον (39' πεν.) και Καμπελά (71') τα γκολ των γηπεδούχων που έχουν πλέον σκορ πρόκρισης.

Χαμένο πέναλτι, finisher Πέλκας και 1-1 από τα 11 βήματα

Ο Αμπέλ Φερέιρα επέλεξε τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, και πάλι τρεις αμυντικούς στο κέντρο της άμυνας, τους Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαϊλίδη, με τους Κρέσπο και Γιαννούλη να είναι στο δεξι και αριστερό άκρο της άμυνας. Σβαμπ και Ελ Καντουρί βρέθηκαν στο χώρο του κέντρου, με τους Τζόλη και Πέλκα να κινούνται ελεύθερα στον χώρο της επίθεσης.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και μόλις στο 5' κέρδισε πέναλτι όταν ο Σβαμπ έπιασε το σουτ με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Κάιο που βρισκόταν εντός περιοχής. Ο αρχηγός Δημήτρης Πέλκας ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα στο κέντρο της εστίας, όμως φάνηκε πως ο αντίπαλος τερματοφύλακας τον είχε μελετήσει σωστά και πραγματοποίησε την απόκρουση. Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια προσπάθησαν να ισορροπήσουν το ματς και στο 14' είχε την πρώτη της καλή στιγμή όταν ο Πετρόφ έφυγε στην πλάτη της άμυνας, το σουτ που επιχείρησε όμως πέρασε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Ζίβκοβιτς.Οι γηπεδούχοι κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο απείλησαν άλλη μία φορά με τον Καμπελά στο 29', το σουτ του οποίου όμως έδιωξε με υπερένταση ο Ζ. Ζίβκοβιτς. Τέσσερα λεπτά μετά ο ΠΑΟΚ αναπτύχθηκε ωραία από τα αριστερά, ο Γιαννούλης βρήκε ωραία τον Αν. Ζίβκοβιτς, ο Σερβος γύρισε ωραία για τον Πέλκα και αυτός με υπέροχο τσίμπημα της μπάλας έγραψε το 0-1. Ο Δικέφαλος του Βορρά απέκτησε ψυχολογία, όμως στο 39' ο Καμπελά βγήκε ωραία από τα δεξία, άδειασε ωραία τον Μιχαϊλίδη για να ανατραπεί στη συνέχεια εντός περιοχής από τον Γιαννούλη. Ο ρέφερι υπέδειξε την παράβαση με τον Κλάεσον να ευστοχεί από τα 11 βήματα και να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια.

Δοκάρι και ήττα χωρίς να απειληθεί

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες ξεκίνησαν πιο επιφυλακτικά, ο ΠΑΟΚ ήθελε να βρει και πάλι το σκορ που θα του έδινε σαφές προβάδισμα πρόκρισης αλλά στο 68' ο Γιαννούλης μπήκε ωραία από τα αριστερά, έσπασε την μπάλα για τον Ελ Καντουρί, το πλασέ του Μαροκινού όμως σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι ενώ στην επαναφορά ο Κρέσπο δεν μπόρεσε να νικήσει στον Σαφόνοφ. Αφού δεν έγινε το 1-2, οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά και τρία λεπτά μετά έφτασαν στην ανατροπή. Ο Πετρόφ πέρασε την μπάλα στην πλάτη της άμυνας, ο Μπεργκ πέρασε με ένα τσίμπημα τον Ζίβκοβιτς για να έρθει ο Καμπελά να πετύχει εύκολα το 2-1.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο Αμπέλ Φερέιρα πέρασε τους Μπίσεσβαρ και Σβιντέρσκι στον αγωνιστικό χώρο, ο ΠΑΟΚ όμως δεν φάνηκε ιδιαίτερα απειλητικός και τώρα καλείται την επόμενη Τετάρτη (30/9) στην Τούμπα να ανατρέψει το αποτέλεσμα για να βρεθεί για πρώτη φορά σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ.


Κράσνονταρ (Μουράντ Μουσάε: Σαφόνοβ, Πετρόβ, Κάιο, Σορόκιν, Ραμίρες, Βάντερσον (86' Σουλεϊμάνοβ), Φιλένα, Κλάεσον, Όλσον, Καμπελά (81' Ούτκιν), Μπεργκ.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Κρέσπο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Πέλκας (79' Μπίσεσβαρ), Τζόλης (84' Σβιντέρσκι).



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.