Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τότεναμ: Πρόκριση άνευ αγώνα στο Λιγκ Καπ και τώρα… Τσέλσι

Τότεναμ: Πρόκριση άνευ αγώνα στο Λιγκ Καπ και τώρα… Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/9/2020 14:11
Η Τότεναμ πέρασε άνευ αγώνα στον 4ο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας μετά τα πολλά κρούσματα κορωνοϊού που προέκυψαν στην αντίπαλο της, Λέιτον Όριεντ. Επόμενος αντίπαλος η Τσέλσι.

Η διοργανώτρια αρχή του Λιγκ Καπ ανακοίνωσε την πρόκριση άνευ αγώνα της Τότεναμ στον 4ο γύρο του Λιγκ Καπ μετά την αδυναμία της Λέιτον Όριεντ να αναπρογραμματίσει τον αγώνα των δύο ομάδων που ήταν να διεξαχθεί την Τρίτη (29/9).

Στην ομάδα της Λιγκ 2 βρέθηκαν πολλά κρούσματα κορωνοϊού κι έτσι δεν κατάφερε να δώσει το «παρών» στο παιχνίδι. Αξίζει να σημειωθεί πως τα τεστ ανίχνευσης του ιού τα πλήρωσε η Τότεναμ.

Η ακύρωση του αγώνα πληγώνει οικονομικά την Λείτον Όριεντ, καθώς το παιχνίδι θα μεταδιδόταν τηλεοπτικά. Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι οπαδοί της Τότεναμ μπήκαν στο e-shop της ομάδας της 4ης κατηγορίας κι έκαναν αγορές, με το συνολικό ποσό να ξεπερνά τις 20 χιλ. λίρες! Ο σύλλογος ευχαρίστησε τους οπαδούς της Τότεναμ και μάλιστα πρόσθεσε και επιλογή που μπορείς να αγοράσεις παιδικά είδη και να τα χαρίσεις σε νοσοκομεία παίδων.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη η Τότεναμ προκρίθηκε στον 4ο γύρο και θα υποδεχτεί την Τσέλσι σε μονό παιχνίδι για την πρόκριση στα προημιτελικά. Το άλλο ζευγάρι που ξεχωρίζει είναι αυτό της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν 29-30 Σεπτεμβρίου και 1η Οκτωβρίου.

Τα ζευγάρια του 4ου γύρου:


Λίβερπουλ – Άρσεναλ
Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι
Μπρέντφορντ – Φούλαμ
Έβερτον – Γουέστ Χαμ
Άστον Βίλα – Στόουκ
Τότεναμ – Τσέλσι
Νιούπορτ – Νιούκαστλ
Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.