Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Ο Γούτας γλίτωσε τον Ατρόμητο στο 90+3’ (video)

Super League Interwetten: Ο Γούτας γλίτωσε τον Ατρόμητο στο 90+3’ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/9/2020 21:51
Με γκολ του Γούτα στο 90+3’ ο Ατρόμητος ισοφάρισε σε 2-2 τον ΌΦΗ στο Ηράκλειο και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας, παρότι έπαιζε σ’ εκείνο το σημείο με παίκτη λιγότερο. Είχαν προηγηθεί με Μανούσο (45+5’) οι φιλοξενούμενοι, το γύρισαν σε επτά λεπτά με τον Σαρντινέρο (49’, 56’) οι Κρητικοί.

Σ’ ένα σπουδαίο παιχνίδι στο Ηράκλειο, ΌΦΗ και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, με τους Περιστεριώτες να ισοφαρίζουν το σκορ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Ο ΌΦΗ ήταν πιο απειλητικός στο πρώτο μέρος έχοντας δοκάρι με απευθείας φάουλ του Ναμπί (41’) κι ορισμένες καλές στιγμές, όμως η ομάδα που πήγε με προβάδισμα στα αποδυτήρια ήταν ο Ατρόμητος. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Ραμπέλο έκανε σουτ από το ημικύκλιο, η μπάλα κόντραρε στον Γιαννούλη και στρώθηκε στον Μανουσο που πλάσαρε για το 0-1. Ο επόπτης σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ αλλά η φάση εξετάστηκε στο VAR και το γκολ μέτρησε κανονικά καθώς η μπάλα πήγε στον άσο των φιλοξενούμενων από αντίπαλο. Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο πριν το γκολ του Ατρόμητου, ο ΌΦΗ είχε βρει κι αυτός δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ στον Ουές.

Οι Κρητικοί δεν πτοήθηκαν από το 0-1 και στο δεύτερο μέρος έφεραν… τούμπα το ματς σε ένα επτάλεπτο με δύο γκολ του Σαρντινέρο. Στο 49’ ο Ισπανός άσος πλάσαρε εύστοχα μετά από ασίστ του Ναμπί, ενώ στο 56’ έφυγε στην πλάτη της άμυνας, μπήκε στην περιοχή και «έγραψε» με πλασέ το 2-1. Τέσσερα λεπτά μετά ο ΌΦΗ έφτασε κοντά και σε τρίτο τέρμα, αλλά ο Γαννιώτης απέκρουσε την απευθείας εκτέλεση κόρνερ (!) του Ναμπί.

Ο Ατρόμητος ανέβασε την πίεση του και είχε τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες με τον Μανούσο (67’, 75’, 86’) για να φέρει το σκορ στα ίσα. Στις καθυστερήσεις ο Μουνίθ αποβλήθηκε για εκτός φάσης χτύπημα αλλά οι Περιστεριώτες παρά το αριθμητικό μειονέκτημα κατάφεραν να αποδράσουν με το βαθμό από το Ηράκλειο. Στο 90+3’ ο Μανούσος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Γούτας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Τα στιγμιότυπα:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.