Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ομόνοια - Ολυμπιακός: Και πάλι στα αστέρια οι ερυθρόλευκοι! (highlights)

Ομόνοια - Ολυμπιακός: Και πάλι στα αστέρια οι ερυθρόλευκοι! (highlights)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
29/9/2020 23:52
Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε στην Κύπρο, ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι καλύτερος από την Ομόνοια παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0). Οι ερυθρόλευκοι για 2η σερί χρονιά και για 20η στην ιστορία του θα βρεθεί και πάλι σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ. Το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς είχε τον έλεγχο και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης, τις καλύτερες στιγμές αλλά έπεσε πάνω σε έναν πολύ καλό αντίπαλο τερματοφύλακα. Προσπάθησαν οι Κύπριοι σε σχέση με το παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» υστερούσαν όμως σε ποιότητα για το κάτι παραπάνω.

Διαφορετική Ομόνοια, τον έλεγχο ο Ολυμπιακός

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τον Ζοσέ Σα κάτω από τα δοκάρια, τους Σεμέδο, Μπα για το κέντρο της άμυνας και τους Ραφίνια και Χολέμπας για τα άκρα. Ο Εμβιλά επέστρεψε στην ενδεκάδα για να συνθέσει την τριάδα του κέντρου με Μπουχαλάκη και Καμαρά, με τους Ραντζέλοβιτς και Βαλμπουενά να βρίσκονται στα άκρα της επίθεσης και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή.

Ο Μαροκινός φορ ήταν ο πρώτος που απείλησε στο παιχνίδι στο 5' το σουτ που επιχείρησε όμως σταμάτησε πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ ένα λεπτό αργότερα ζήτησε πέναλτι σε κράτημα μου από τον Χουμποτσάν μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να δείχνει παίζεται. Οι ερυθρόλευκοι είχαν τον έλεγχο στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι ωστόσο έδειχναν ένα κλικ καλύτεροι από ότι στο πρώτο παιχνίδι και έφτασαν κοντά στο 1-0 με κεφαλιά του Λούφτνερ στο 11'.

Την μεγαλύτερη ευκαιρία βέβαια του πρώτου 45λεπτου την είχε ο Ραντζέλοβις, με τον εξτρέμ της ομάδας του Πειραιά να αστοχεί από πλεονεκτική θέση στο 19'. Από εκεί και έπειτα ο ρυθμός δεν ήταν έντονος, ο Ολυμπιακός βολευόταν με το σκορ αν και θα μπορούσε να είχε καθαρίσει το παιχνίδι.Ίδιο έργο στο πρώτο ημίχρονο, καμία απειλή για τους ερυθρόλευκους

Στην επανάληψη η εικόνα ήταν παρόμοια, με τους ερυθρόλευκους να ψάχνουν το γκολ που θα τελείωνε την υπόθεση πρόκριση και τους γηπεδούχους να αδυνατούν να απειλήσουν. Ο Ολυμπιακός δεν ανησυχούσε αλλά θα μπορούσε να είχε σκοράρει στο 65' όταν ο Ελ Αραμπί βρέθηκε στην μικρή περιοχή απέφυγε ωραία τον Λανγκ αλλά καθυστέρησε να "εκτελέσει" ενώ στη συνέχεια ο Ραντζέλοβιτς νικήθηκε από τον Φαμπιάνο.

Ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας ήταν ίσως ο καλύτερος της παίκτης και στο 82' σταμάτησε με μία εντυπωσιακή επέμβαση τον Μασούρα που είχε μπει νωρίτερα στο παιχνίδι ενώ παρόμοια σωστή αντίδραση είχε και στο σουτ του Εμβιλά στο 87'. Ο Ολυμπιακός ήταν αδύνατον να χάσει αυτήν την πρόκριση, είχε κάνει ήδη ότι έπρεπε στο Καραϊσκάκη και η ρεβάνς φάνηκε τελικά τυπικού χαρακτήρα. Πήρε μία δικαιότατη πρόκριση και πλέον θα περιμένει την κλήρωση της Πέμπτης (1/10) προκειμένου να μάθει τους αντιπάλους του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.


Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο - Λέγιακς, Λούφτνερ, Λανγκ, Χουμπότσαν - Τζιωνής (84' Σένε), Βίτορ Γκόμες, Κούσουλος - Μποτεάκ, Ντούρις (70' Κακουλής), Παπουλής (70' Ασάντε).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, (90'+2' Καφού) Ραντζέλοβιτς (75' Μασούρας), Βαλμπουενά (90'+2' Φορτούνης), Ελ Αραμπί.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.