Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

BCL: Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ στον τελικό, η κούπα στην Μπούργος (video)

BCL: Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ στον τελικό, η κούπα στην Μπούργος (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
4/10/2020 21:54
Η ΑΕΚ αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων στον τελικό του Final 8 του Basketball Champions League και ηττήθηκε δίκαια από τη Σαν Πάμπλο Μπούργος με 85-74.

Η ελληνική ομάδα κυριάρχησε για ένα δεκάλεπτο, όταν ξέφυγε με 24-14, όμως στη συνέχεια το συγκρότημα του Χοάν Πεναρόγια έκανε επίδειξη δύναμης.

Με μία εντυπωσιακή δεύτερη περίοδο, οι Ίβηρες ξέφυγαν με διαφορά 13 πόντων στο ημίχρονο (49-36) και πλέον η Ένωση έπρεπε να ανέβει ένα «βουνό».

Αυτό δεν συνέβη όμως, καθώς και στο δεύτερο ημίχρονο η Σαν Πάμπλο Μπούργος ήταν ξεκάθαρα κυρίαρχος στο παρκέ, με την ΑΕΚ να μην καταφέρνει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι «κιτρινόμαυροι» προσπάθησαν να κάνουν την ανατροπή, όμως δεν απείλησαν ποτέ τους αντιπάλους τους, καθώς δεν μείωσαν ποτέ τη διαφορά σε μονοψήφιο νούμερο.

Έτσι η κόρνα της λήξης βρήκε τους Ισπανούς να θριαμβεύουν και να κατακτούν το τρόπαιο του BCL, στην πρώτη τους συμμετοχή στη διοργάνωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βραβείο του MVP της διοργάνωσης πήγε στα χέρια του Αμερικανού γκαρντ Θαντ Μακ Φάντεν ο οποίος στο παρελθόν έπαιξε σε Κύμη και ΠΑΟΚ. Στις εξέδρες του ΟΑΚΑ πάντως βρέθηκε και ο MVP της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ, Γιάννης Αντετοκούνμπο, συνοδευόμενος από τον αδερφό του και συμπαίκτη του Θανάση.

Δείτε τα highlights του τελικού:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.