Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Άστον Βίλα διέλυσε με 7-2 την Λίβερπουλ! (video)

Η Άστον Βίλα διέλυσε με 7-2 την Λίβερπουλ! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/10/2020 23:13
Η Άστον Βίλα διέλυσε με 7-2 την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ στο «Βίλα Παρκ», με τους γηπεδούχους μάλιστα να είχαν φάσεις και δοκάρι για μεγαλύτερο σκορ!

Η 4η Οκτωβρίου του 2020 πέρασε στην ιστορία ως η μέρα που οι δύο πιο πετυχημένες ομάδες του αγγλικού ποδοσφαίρου δέχτηκαν συνολικά 13 γκολ! Μετά τη συντριβή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 6-1 από την Τότεναμ στο «Όλντ Τράφορντ», η Λίβερπουλ ηττήθηκε με 7-2 από την Άστον Βίλα στο «Βίλα Παρκ» κι έγινε η πρώτη πρωταθλήτρια που δέχεται 7 γκολ σ’ ένα ματς μετά την Άρσεναλ από την Σάντερλαντ το μακρινό 1953!

Οι «κόκκινοι» έδωσαν… θάρρος στους «χωριάτες, καθώς ένα τραγικό λάθος του Άντριαν στο 4’ επέτρεψε στον Γουάτκινς να δώσει με το «καλημέρα» το προβάδισμα στην ομάδα. Ο Άγγλος επιθετικός «χτύπησε» ξανά στο 22’ κάνοντας το 2-0, ενώ το γκολ του Σαλάχ στο 33’ (2-1) δεν «αφύπνισε» την ομάδα του Κλοπ, η οποία είχε μεγάλα προβλήματα στα μετόπισθεν. Η Άστον Βίλα έβγαινε με μεγάλη ευχέρεια στις αντεπιθέσεις, έχοντας 2 μεγάλες φάσεις με τον Μπάρκλεϊ για ακόμα ένα γκολ και τελικά το πέτυχαν στο 35’ χάρη σε… καραμπόλα, με το τέρμα να πιστώνεται ως αυτογκόλ του Φαν Ντάικ. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Γουάτκινς σκόραρε ανενόχλητος με κεφαλιά, ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ για το 4-1!

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Μπάρκλεϊ (55') έβαλε κι αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, έχοντας αρκετή τύχη, αφού το σουτ του βρήκε στον Αλεξάντερ-Άρνολντ, η μπάλα άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Άντριαν. Ο Σαλάχ μείωσε σε 5-2 στο 60’ πετυχαίνοντας δεύτερο προσωπικό γκολ αλλά τέσσερα λεπτά μετά η Άστον Βίλα είχε ξανά την τύχη με το μέρος της, αφού το σουτ του Γκρίλις κόντραρε στον Φαμπίνιο κι η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Ακολούθησε χαμένο τετ-α-τετ του Γουάτκινς (71'), όμως στο 75’ ο Γκρίλις βρέθηκε κι αυτός απέναντι από τον Άντριαν και δεν αστόχησε, εκτοξεύοντας τον δείκτη του σκορ σε 7-2! Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν μάλιστα να πετύχουν και 8ο τέρμα έχοντας δοκάρι με τον Νακάμπα στο 84'. Το 7-2 ήταν το τελικό σκορ και η Λίβερπουλ δέχτηκε 7 γκολ σ' ένα παιχνίδι από τον Απρίλιο του 1963 και την ήττα με ίδιο σκορ κόντρα στην Τότεναμ.

Τα στιγμιότυπα:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.