Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ιστορική απόφαση: Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή

Ιστορική απόφαση: Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/10/2020 14:20
Ανακοινώθηκε η ιστορική απόφαση: Το Εφετείο Αθηνών έκρινε ένοχα τα πολιτικά πρόσωπα της Χρυσής Αυγής για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Ημέρα νίκης για τη Δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία! Εγκληματική οργάνωση έκρινε τη Χρυσή Αυγή το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στην απόφαση που ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (7/10).

Ένοχοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης κρίνονται οι 7: Μιχαλολιάκος, Λαγός, Κασιδιάρης, Παππάς, Ματαθαιόπουλος, Παναγιώταρος, Μίχος.

Ένοχοι για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση: Άγγος, Αποστόλου, Καζαντζόγλου, Καλαρίτης, Μιχαλάρος, Μπαρέκας, Παπαβασιλείου, Παπαδόπουλος, Πόπορη, Ρουπακιάς, Σκιατούνης, Σκάλκος, Στεργιοπουλος, Στρατος, Τσακανικας, Τσορβας, Τσαλικης, Χατζηδακης, Χρυσαφιτης.



Ένοχος ο Ρουπακιάς για τη δολοφονία Φύσσα

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο για ανθρωποκτονία με δόλο τον Γιώργο Ρουπακιά, ενώ κρίθηκε ένοχος και για όλα τα άλλα αδικήματα που είχε κατηγορηθεί όπως οπλοχρησία και οπλοκατοχή.

Παράλληλα το δικαστήριο έκρινε ένοχους άλλους 15 που συμμετείχαν στη δολοφονία, μεταξύ των οποίων των πυρηνάρχη Νίκαιας της Χρυσής Αυγής και άλλα στελέχη. Δύο άτομα αθωώθηκαν, λόγω αμφιβολιών.

Το δικαστήριο αποφάσισε, επίσης, ενοχή όλων των κατηγορουμένων για τις επιθέσεις που είχαν σημειωθεί κατά μελών του ΠΑΜΕ, αλλά και Αιγύπτιων αλιεργατών.

Μάγδα Φύσσα: «Παύλο μου νικήσαμε»

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η Μάγδα Φύσσα δήλωσε: «Ο Παύλος τα κατάφερε... Γιε μου», Και το πλήθος που έχει συγκεντρωθεί έξω από το Εφετείο ξέσπασε σε χειροκροτήματα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.