Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Γ' Εθνική παίζει στην Stoiximan! Δείτε τις αποδόσεις

Η Γ' Εθνική παίζει στην Stoiximan! Δείτε τις αποδόσεις

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/10/2020 14:19
Η Γ’ Εθνική ξεκινάει αυτό το σαββατοκύριακο και στην Stoiximan θα βρείτε αποδόσεις για την πλειοψηφία των αγώνων της κατηγορίας.

Η Γ’ Εθνική είναι και πάλι εδώ! Ιστορικές ομάδες όπως Πανιώνιος, Ηρακλής, Φωστήρας, Προοδευτική, Εθνικός, Πλατανιάς, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αγροτικός Αστέρας, Κέρκυρα, Παναιγιάλειος κ.α. ρίχνονται στη μάχη για τα τέσσερα εισιτήρια που οδηγούν στην Football League.

Το Σάββατο (10/10) διεξήχθη το πρώτο παιχνίδι με τον ΑΟ Πυλίου να επικρατεί με 2-0 της Μικρασιατικής για τον όγδοο όμιλο.

Σήμερα το πρόγραμμα της Γ' Εθνικής περιλαμβάνει 43 παιχνίδια και η Stoiximan έχει ανοίξει αγορές για την κατηγορία, δίνοντας τη δυνατότητα στα μέλη της να στοιχηματίσουν στα περισσότερα παιχνίδια!Τα δεδομένα για την άνοδο

Η Γ’ Εθνική απαρτίζεται από δέκα ομίλους και υπάρχουν συνολικά 136 ομάδες. Στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος θα περάσουν οι δέκα πρώτοι των ομίλων οι οποίοι θα σχηματίσουν δύο γκρουπ των πέντε ομάδων. Από εκεί θα προκύψουν οι τέσσερις που θα ανέβουν στην Football League.

Να σημειωθεί πως τα πράγματα για τον υποβιβασμό δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

21+ | Παίξε υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος ρυθμιστής MGA | Συχνή συμμετοχή: Κίνδυνος εθισμόυ και απώλειας περιουσίας