Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Αποχωρεί ο Πογιάτος, φαβορί ο Μπόλονι

Παναθηναϊκός: Αποχωρεί ο Πογιάτος, φαβορί ο Μπόλονι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/10/2020 14:14
Ο Ντάνι Πογιάτος ενημερώθηκε ότι θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού και την προπόνηση σήμερα θα αναλάβει ο προπονητής της Κ-19, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος. Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Λάζλο Μπόλονι είναι ο επικρατέστερος αυτή τη στιγμή για αντικαταστάτης του Ισπανού.

Παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού αναμένεται να αποτελέσει ακόμα και μέσα στη μέρα ο Ντάνι Πογιάτος. Το απογοητευτικό ξεκίνημα των «πρασίνων» στο πρωτάθλημα οδήγησε στη διοίκηση στην πρόωρη λήξη της συνεργασίας με τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος τη Δευτέρα (12/1) ενημερώθηκε ότι θα αποτελέσει παρελθόν.

Τη σημερινή προπόνηση θα αναλάβει ο προπονητής της Κ-19, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, ενώ αυτή τη στιγμή επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον Πογιάτος είναι ο άλλοτε τεχνικός του ΠΑΟΚ, Λάζλο Μπόλονι.

Ο 67χρονος Ρουμάνος τεχνικός έχει εργαστεί στη χώρα μας στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2011-12, ενώ η πιο πρόσφατη ομάδα που καθοδήγησε ήταν η βελγική Γάνδη, την οποία ανέλαβε στις 20 Αυγούστου, αλλά αποτέλεσε παρελθόν μετά από μόλις 25 μέρες και 3 παιχνίδια (1-0-2).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.