Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ακυρωθηκε το Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός, παίρνουν τη νίκη με 20-0 οι «πράσινοι»

Ακυρωθηκε το Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός, παίρνουν τη νίκη με 20-0 οι «πράσινοι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/10/2020 20:42
Ακυρώθηκε η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Βιλερμπάν στην Λυών εξαιτίας των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού στην γαλλική ομάδα. Παίρνει τη νίκη με σκορ 20-0 το «τριφύλλι».

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Βιλερμπάν στη Γαλλία για την 3η αγωνιστική της Euroleague ακυρώθηκε όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή. Ο λόγος έχει να κάνει ότι πολλοί παίκτες των γηπεδούχων βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό κι ως εκ τούτου η γαλλική ομάδα δεν είχε τουλάχιστον 8 παίκτες διαθέσιμους για το παιχνίδι.

Σύμφωνα με τον πρωτόκολλο της EuroLeague για τον Covid-19, όποια ομάδα δεν έχει τουλάχιστον 8 παίκτες θα χάνει το ματς με σκορ 20-0. Αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός αναμένεται να πάρει τη νίκη άνευ αγώνα, αν και την τελική απόφαση θα πάρει ο Δικαστής της EuroLeague.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της EuroLeague:

Ο αγώνας της EuroLeague για την 3η αγωνιστική της Regular Season μεταξύ της Βιλερμπάν και του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ Αθηνών που είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 13 Οκτωβρίου δεν θα πραγματοποιηθεί.

Πολλοί παίκτες της Βιλερμπάν έχουν βρεθεί θετικοί στην COVID-19, με την ομάδα να μην έχει τουλάχιστον οκτώ παίκτες στη Λίστα Εξουσιοδότησης ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί να παίξει.

Έχει ανοίξει διαδικασία που θα αξιολογηθεί από τον Δικαστή της EuroLeague ο οποίος θα λάβει την απόφαση εν ευθέτω χρόνω σύμφωνα με τους Ειδικούς Κανονισμούς της EuroLeague για τη σεζόν 2020-21 λόγω COVID-19.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.