Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α': 3-0 η Γιουβέντους το ντέρμπι, -1 βαθμός στη Νάπολι

Σέριε Α': 3-0 η Γιουβέντους το ντέρμπι, -1 βαθμός στη Νάπολι

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
14/10/2020 19:00
Ο Αθλητικός Δικαστής της Σέριε Α' αποφάσισε ότι η αναμέτρηση μεταξύ της Γιουβέντους και της Νάπολι κατοχυρώνεται με 3-0 υπέρ των μπιανκονέρι, ενώ αφαίρεσε και ένα βαθμό από τους παρτενοπέι που δεν εμφανίστηκαν στο Τορίνο για το παιχνίδι.

Στα χαρτιά κρίθηκε η τύχη της αναμέτρησης μεταξύ της Γιουβέντους και της Νάπολι με τον αθλητικό δικαστή να κατοχυρώνει το παιχνίδι υπέρ των γηπεδούχων με 3-0. Το σύνολο του Τζενάρο Γκατούζο είχε ανακοινώσει πριν την διεξαγωγή του παιχνιδιού πως τρία μέλη της ομάδας βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό και ως αποτέλεσμα οι τοπικές υγειονομικές αρχές της απαγόρευσαν το ταξίδι στο Τορίνο.

Η απόφαση αυτή βέβαια ερχόταν σε κόντρα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα της λίγκας για περιπτώσεις κορωνοϊού και ο αθλητικός δικαστής έκρινε ότι οι υγειονομικές αρχές της πόλης του ιταλικού νότου παρέκαμψαν χωρίς ιδιαίτερο λόγο τους κανόνες που ισχύουν για όλες τις ομάδες. Έτσι αποφάσισε όχι μόνο να κατοχυρώσει το παιχνίδι υπέρ των πρωταθλητών Ιταλίας αλλά και να αφαιρέσει ένα βαθμό από τους Κυπελλούχους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.