Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οριστικό: Άκυρη η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα

Οριστικό: Άκυρη η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
20/10/2020 11:32
Με απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη τα παιχνίδια Ολυμπιακός-Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ-Ομόνοια θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία κόσμου λόγω της αύξησης των κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Ανατροπή στην υπόθεση της παρουσίας κόσμου στα γήπεδα είχαμε την Τρίτη (20/10) το πρωί καθώς ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης με απόφαση του εναντιώθηκε στην πρόταση της Υγειονομικής Επιτροπής η οποία την Δευτέρα (19/10) είχε ανάψει το πράσινο φως για παρουσία 10% των φιλάθλων στις κερκίδες.

Η αρχή θα γινόταν από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ με τους ερυθρόλευκους μάλιστα να είχαν ανακοινώσει πως η διάθεση των εισιτηρίων θα γινόταν μέσω ίντερνετ κάτι που θα ξεκινούσε στις 14:30 της Τρίτης.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Με εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ανακαλείται η απόφαση για την παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Ο Πρωθυπουργός λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση κρουσμάτων παντού στην Ευρώπη κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί και στην Ελλάδα, έκρινε ότι η διεξαγωγή αγώνων έστω και με λίγους φιλάθλους, τη στιγμή που απαιτείται η αποφυγή κάθε συγχρωτισμού και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων, θα έστελνε το λάθος μήνυμα στους πολίτες»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.