Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός - Μαρσέιγ: Η ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων»

Ολυμπιακός - Μαρσέιγ: Η ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
21/10/2020 20:47
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μαρσέιγ το βράδυ της Τετάρτης (21/10, 22.00) κι έγινε γνωστή η ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθούν οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πέδρο Σα, ενώ η αμυντική γραμμή θα αποτελείται από τους Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα και Χολέμπας.

Ως αμυντικοί χαφ θα αγωνιστούν ο Εμβιλά και ο Μπουχαλάκης, ενώ πίσω από τον μοναδικό επιθετικό που θα είναι ο Ελ Αραμπί, θα κινούνται από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά και Μασούρας.

Στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» θα καθίσουν οι: Καραργύρης, Σουντανί, Φορτούνης, Χασάν, Πέπε, Βινάγκρε, Βρουσάι, Ντρέγκερ, Παπαδόπουλος, Σισέ, Τζολάκης, Σουρλής.

Όσον αφορά τη Μαρσέιγ, ο Αντρέ Βίλας Μπόας επέλεξε τον Μανταντά κάτω από την εστία, τον Σακάι δεξιό οπισθοφύλακα, στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν ο Τσαλέτα-Τσαρ με τον Αλφάρο κι αριστερά ο Αμαβί.

Η τριάδα της μεσαίας γραμμής θα αποτελείται από τους Σανσόν, Ρονζιέ και Γκέιγ, ενώ ως δεξιός εξτρέμ θα αγωνιστεί ο Τοβάν, αριστερός ο Παγέτ και στην κορυφή της επίθεσης ο Αργεντινός Μπενεντέτο.

Οι αναπληρωματικοί των Γάλλων είναι οι εξής: Μπαλέρντι, Στρούτμαν, Ράντονιτς, Λουίς Ενρίκε, Πελέ, Κουισάνς, Ακέ, Ναγκατόμο, Ζερμέν, Περέν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.