Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Πήρε αυτό που άξιζε!

Γιουρόπα Λιγκ: Πήρε αυτό που άξιζε!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/10/2013 22:02
Αν και όλα έδειχναν πως ο ΠΑΟΚ θα έφευγε ηττημένος από την Ολλανδία, ο Σαλπιγγίδης με ωραίο σουτ στο 90+3’, ισοφάρισε σε 1-1 την Άλκμααρ και χάρισε τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας στο «δικέφαλο του Βορρά», τον οποίο και άξιζε από την εικόνα των δύο ομάδων στο ματς.

Πριν λίγες εβδομάδες ο Βούκιτς με γκολ στο 90+2’ χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ επί της Σαχτέρ Καραγκαντί και αυτή τη φορά ο Σαλπιγγίδης με γκολ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων επέτρεψε στον «δικέφαλο του Βορρά» να φύγει με την ισοπαλία (1-1) από την έδρα της Άλκμααρ, η οποία του δίνει τον πρώτο λόγο για την πρωτιά στον όμιλο.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προβλημάτισε με την εμφάνιση του, καθώς είχε πολλά προβλήματα ανάπτυξης, ωστόσο ακόμα και έτσι είχε ευκαιρίες για γκολ, με τους Τζιόλη (8’) και Λούκας (51’) να σημαδεύουν το δοκάρι της εστία των Ολλανδών.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου στο πρώτο μέρος από τους γηπεδούχους με εξαίρεση μια φάση στο 29’ με τον Γιόχανσον η οποία δημιουργήθηκε από τραγικό λάθος του Βίτορ.

Στην επανάληψη, η Άλκμααρ ανέβασε ρυθμούς ωστόσο δυσκολευόταν να κερδίσει τον εξαιρετικό Χακόμπο. Ωστόσο στο 80’ έπειτα από σέντρα του Όβερτουμ, ο Γκουβελέου με προβολή έδωσε τη λύση για τους Ολλανδούς, για το 1-0.

Ο ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να βγει από την περιοχή του, δημιούργησε ευκαιρίες κυρίως από στημένες φάσεις και τελικά «χτύπησε» ξανά στο φινάλε, με τον Σαλπιγγίδη να ισοφαρίζει στο 90+3’ για το τελικό 1-1!

Ο Έλληνας επιθετικός πέρασε στο 84’ στο παιχνίδι στη θέση του Λάζαρ και με ωραίο σουτ από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας έναν «χρυσό» βαθμό στον ΠΑΟΚ, που του επιτρέπει να έχει τον πρώτο λόγο για την πρωτιά στον όμιλο του, μετά και το 2-2 της Σαχτέρ με την Μακάμπι Χάιφα στο άλλο παιχνίδι.

Ακόμα μια κακή μέρα από τον Στοχ, ενώ αντίθετα ο Κίτσιου εντυπωσίασε με την εμφάνιση του αν και ξεχάστηκε στη φάση του γκολ της Άλκμααρ, καλύπτοντας τον Γκουβελέου ο οποίος διαφορετικά θα ήταν σε θέση οφσάιντ.

Βαθμολογία

1. ΠΑΟΚ 4

2. Άλκμααρ 4

3. Σαχτέρ Καραγκάντι 1

4. Μακάμπι Χάιφα 1

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Άλκμααρ: Εστεμπάν, Γιόχανσον, Βιεργκέβερ, Γκουβελέου, Γούτενς, Ορτίθ, Ελμ (80’ Όβερτουμ), Γκουντέλι, Μπέρενς (69’ Γκούντμυοντσον), Μάρτενς, Γιόχανσον (90’ Άντβιτς).

ΠΑΟK: Χακόμπο, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Βίτορ, Τζιόλης, Λάζαρ (84' Σαλπιγγίδης), Στοχ, Λούκας (72' Ολίσε), Νίνης (76' Λόρενς), Αθανασίαδης

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.