Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Σοκ στο 90+2' για Παναθηναϊκό (video)

Super League Interwetten: Σοκ στο 90+2' για Παναθηναϊκό (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/10/2020 22:33
Ο Παναθηναϊκός, στο ντεμπούτο του Μπόλονι στον πάγκο του, βρέθηκε λίγα λεπτά μακριά από την πρώτη του νίκη στη σεζόν, αλλά ο εκπληκτικός Βόλος με γκολ του Μπαρτόλο στο 90+2’ ισοφάρισε σε 1-1 το σκορ και έφυγε με το βαθμό από το ΟΑΚΑ. Ο Καρλίτος (56’) το γκολ του «τριφυλλιού».

Χωρίς νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές παρέμεινε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» στο ντεμπούτο του Λάζλο Μπόλονι προηγήθηκαν με 1-0 του Βόλου χάρη σε γκολ του Καρλίτος (56’) ωστόσο στη συνέχεια οπισθοχώρησαν χωρίς λόγο, δίνοντας χώρο στους Βολιώτες και το πλήρωσαν στο 90+2’, με τον Μπαρτόλο να ισοφαρίζει με προβολή σε 1-1.

Μόλις μια ήττα σε έξι παιχνίδια (3-2-1) έχουν οι εκπληκτικοί Βολιώτες, οι οποίοι ρίσκαραν μετά το 1-0 και δικαιώθηκαν στο φινάλε. Μάλιστα με το βαθμό πέρασαν προσωρινά μόνοι στην 2η θέση της βαθμολογίας, με -2 από τον πρωτοπόρο Άρη. Στον αντίποδα ο Παναθηναϊκός που «έσβησε» μετά το 1-0, βγάζοντας αρκετό άγχος στο να υπερασπιστεί το υπέρ του σκορ, αγνοεί τη νίκη μετά από 5 παιχνίδια (0-3-2) και βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.


Τα στιγμιότυπα:




Οι δηλώσεις των προπονητών:





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.