Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Φαβορί ο Γκαρσία και στο βάθος....Ουζουνίδης σύμφωνα με τις στοιχηματικές

ΠΑΟΚ: Φαβορί ο Γκαρσία και στο βάθος....Ουζουνίδης σύμφωνα με τις στοιχηματικές

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
29/10/2020 17:21
Ο Αμπέλ Φερέιρα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του καθώς από ότι φαίνεται τα έχει βρει σε όλα με την βραζιλιάνικη Παλμέιρας και ετοιμάζει βαλίτσες για Βραζιλία.

Όπως είναι λογικό στον Δικέφαλο του Βορρά έχουν ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση του επόμενου τους τεχνικού και το πιθανότερο είναι να στραφούν στο εσωτερικό της ομάδας. Ο Πάμπλο Γκαρσία τα πηγαίνει περίφημα στην Κ20 του ΠΑΟΚ, είναι από τους πιο αγαπητούς παίκτες που έχουν φορέσει την φανέλα των Θεσσαλονικιών ανάμεσα στον κόσμο της ομάδας και ίσως ήρθε η ώρα του να δοκιμάσει τις ικανότητες του κάτω από αυξημένες απαιτήσεις.

Ένα από τα ονόματα βέβαια που κυκλοφορούν ελεύθερα είναι και αυτό του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο Εβρίτης τεχνικός πριν από λίγες μέρες αποτέλεσε παρελθόν από τον ΑΠΟΕΛ, έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα και θα προσαρμοστεί άμεσα στις καταστάσεις.Στη λίστα βέβαια με τους πιθανούς προπονητές για να αναλάβουν τον ΠΑΟΚ, πάντα στην περίπτωση που αποχωρήσει ο Φερέιρα, υπάρχει το όνομα του Ράζβαν Λουτσέσκου αλλά και αυτό του Γκουστάβο Πογιέτ, ενώ περισσότερο μάλλον για διασκέδαση παρατηρούμε και αυτό του Ντάνι Πογιάτος.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114