Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρακτορεία ΟΠΑΠ: Τι ισχύει με το lockdown

Πρακτορεία ΟΠΑΠ: Τι ισχύει με το lockdown

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/11/2020 12:45
Κλειστά έως τις 17 Νοεμβρίου θα παραμείνουν τα πρακτορεία στις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης και Σερρών εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης κρουσμάτων κορωνοϊού. Ανοιχτά τα καταστήματα στις υπόλοιπες περιφερειακές ενότητες.

Σε ολικό lockdown για τις επόμενες δύο εβδομάδες τέθηκαν Θεσσαλονίκη και Σέρρες κι ως εκ τούτου επηρεάζονται και τα πρακτορεία ΟΠΑΠ, τα οποία θα μείνουν κλειστά έως τις 17 Νοεμβρίου.

Αντίθετα, τα καταστήματά σε όλες τις υπόλοιπες περιφερειακές ενότητες παραμένουν ανοικτά, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας τόσο για το προσωπικό των καταστημάτων, όσο και για τους πελάτες.Η ανακοίνωση:

Βάσει των τελευταίων κυβερνητικών αποφάσεων σχετικά με τον κορωνοϊό, ο ΟΠΑΠ ανακοινώνει ότι τα Καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY στις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης και Σερρών θα παραμείνουν κλειστά έως τις 17/11/2020.

Τα Καταστήματα ΟΠΑΠ στις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, και Σερρών θα παραμείνουν κλειστά

Παράλληλα, τα καταστήματά μας σε όλες τις υπόλοιπες περιφερειακές ενότητες παραμένουν ανοικτά, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας τόσο για το προσωπικό των καταστημάτων, όσο και για τους πελάτες μας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.