Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάντσεστερ Σίτι-Ολυμπιακός: Έμεινε με την προσπάθεια στην Αγγλία (highlights)

Μάντσεστερ Σίτι-Ολυμπιακός: Έμεινε με την προσπάθεια στην Αγγλία (highlights)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
3/11/2020 23:56
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-0 στο Μάντσεστερ από την Σίτι, χάνοντας και πάλι ένα ημίχρονο. Ανέβασε την απόδοση του στην επανάληψη, έφτασε κοντά σε κάποιο τέρμα αλλά στο τέλος παραδόθηκε στην ανωτερότητα της αντιπάλου του. Τόρες (12'), Ζεσούς (81') και Κανσέλο (90') τα γκολ των Άγγλων, μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν έχασαν οι ερυθρόλευκοι με τον Βαλμπουενά στο 54'. Στην 3η θέση του ομίλου παραμένει ο Ολυμπιακός.

Φοβικό ημίχρονο, τον απόλυτο έλεγχο η Σίτι

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τον Ζοσέ Σα κάτω από τα δοκάρια, τους Σεμέδο και Σισέ στο κέντρο της άμυνας με τον Ραφίνια δεξιά και τον Χολέμπας αριστερά. Ο Καμαρά επέστρεψε στην ενδεκάδα και συνέθεσε την τριάδα του κέντρου μαζί με τους Εμβιλά και Μπουχαλάκη, ο Βαλμπουενά με τον Ραντζέλοβιτς βρέθηκαν στα άκρα της επίθεσης ενώ στην κορυφή της βρέθηκε ο Ελ Αραμπί.

Από την άλλη ο Πεπ Γκουαρντιόλα κράτησε τον Έντερσον στην εστία, με τον Στόουνς και τον Ακέ να συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Γουόκερ και Ζιντσέκο βρέθηκαν στα άκρα της άμυνας, με τους Ντε Μπρούινε, Φοντέν και Γκουντογάν

Οι ερυθρόλευκοι δεν μπήκαν καλά στο παιχνίδι και αυτό φαινόταν από τις αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών του. Η Σίτι ανέλαβε την πρωτοβουλία από την αρχή και μόλις στο 12' κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ντε Μπρούινε και Τόρες συνεργάστηκαν όμορφα έξω από την περιοχή, ο δεύτερος βρέθηκε απέναντι από το Σα και πλάσαρε κάτω από τα πόδια τον Πορτογάλο γκολκίπερ. Τον ρυθμό του παιχνιδιού τον έλεγχαν οι γηπεδούχοι και οι παίκτες του Μαρτίνς δυσκολευόντουσαν να κρατήσουν την μπάλα. Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να φανεί απειλητικός στο πρώτο μέρος και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν είχε ούτε μία τελική προσπάθεια. Βελτιώθηκε στην επανάληψη, μίλησε η ποιότητα των Άγγλων

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Μαρτίνς πέρασε στο γήπεδο του Μπρούμα και Πέπε στην θέση των Ραντζέλοβιτς και Μπουχαλάκη και οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο. Στην πρώτη τους τελική προσπάθεια μάλιστα λίγο έλειψε να φέρουν και το παιχνίδι στα ίσια στο 54' αλλά ο Βαλμπουενά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το λάθος γύρισμα του Φοντέν και από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ. Η ευκαιρία αυτή έδωσε ώθηση στην ομάδα του Μαρτίνς και επτά λεπτά μετά ο Ελ Αραμπί πήρε την μπάλα από τον Πέπε, βρήκε χώρο να εκτελέσει αλλά το σουτ του σταμάτησε πάνω στον Έντερσον.

Ο Ολυμπιακός έψαχνε την ισοφάριση για να βάλει φωτιά στο παιχνίδι και στο 74' ο Μασούρας πάσαρε για τον Χολέμπας, αυτός πέρασε σαν σταματημένο τον Γούοκερ αλλά επικίνδυνη σέντρα που επιχείρησε δεν είχε κάποιον αποδέκτη. Η αναμέτρηση στην ουσία ωστόσο τελείωσε στο 82' όταν ο Ζεσούς μέσα από την περιοχή έπιασε ένα δυνατό σουτ από πλάγια θέση με τον Σα να μην μπορεί να να αντιδράσει. Οι παίκτες της ελληνικής ομάδας απογοητεύτηκαν και στο 90' είδαν τον Κανσέλο με ωραίο τελείωμα εκτός περιοχής να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Για άλλο ένα παιχνίδι το σύνολο του Μάρτινς δεν έπιασε καλή απόδοση για ένα ολόκληρο ημίχρονο, βελτιώθηκε στην επανάληψη αλλά η ποιότητα της Σίτι φάνηκε στο γήπεδο.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ (82' Κανσέλο), Στόουνς, Άκε, Ζιντσένκο, Γκιντογάν, Φεράν Τόρες, Ντε Μπράινε (85' Ενμέτσα), Φόντεν (69' Ρόδρι), Μαχρέζ (69' Ζεζούς), Στέρλινγκ (82' Σίλβα).

Ολυμπιακός: Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά, Καμαρά (73' Μασούρας), Μπουχαλάκης (46' Πέπε), Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς (46' Μπρούμα), Αραμπί.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.